Notice: Undefined index: backdoor in /www/wp-content/themes/Divi/core/functions.php on line 131

Het bepalen van doelen is bepalend voor je succes.
”Mijn doel om de opleiding Communicatie en Multimedia Design af te ronden is binnen vier jaar netjes behaald en zo had ik mijn HBO diploma in de pocket. Het stellen van doelen vind ik belangrijk,  zeker op het gebied van een carrière. Deze doelen motiveren mij om iets te mogen toevoegen voor anderen. Ook door doelen te stellen kan er achteraf of tijdens het proces geëvalueerd worden. En door te evalueren ontstaat er een proces van groei. Al deze punten kwamen voor mij samen in de vacature van DeMarktwijzer.

Ik wist dat ik nog niet op de juiste plek zat en was klaar voor een nieuwe uitdaging. De vacature van DeMarktwijzer kwam op het juiste moment en zo heb ik mij in een presentatie kunnen profileren en andersom kon DeMarktwijzer mij ook aangeven wat zij te bieden hebben. In feite was dit voor mij meteen een match. Mijn interesse voor DeMarktwijzer is gekomen door de jonge, frisse samenwerking met young professionals en ervaren professionals die beide veel (nieuwe) kennis inbrengen. Deze informatie wordt geïmplementeerd bij de MKB ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning. Onder andere ondersteuning op het gebied van Social Media. En vooral in het deel van Social Media zit mijn passie en mijn doel binnen het bedrijf.

Om in de sfeer van doelen te blijven is het voor mij ook belangrijk om niet vast te komen te zitten in een bepaalde sleur van dagelijkse werkzaamheden. Samenwerkingen met veel verschillende bedrijven zorgen ervoor dat je telkens in een andere cultuur binnenstapt met andere termen en interesses. Je leert hier als individu veel van en het aanpassingsvermogen wordt hier ook uitgedaagd. Dit werkt voor mij prettig en zorgt dat ik alert blijf en niet te maken krijg met tunnelvisie.

Dagelijks ben ik bezig met Social Media en om dit te kunnen uitoefenen in je werk is voor mij ideaal. Dit deel mag ik dan ook op mij nemen binnen het team van DeMarktwijzer. Ik hoop dat er vele mooie berichten zullen volgen die tot stand komen door mijn toevoeging en samenwerking binnen dit mooie team.”