Notice: Undefined index: backdoor in /www/wp-content/themes/Divi/core/functions.php on line 131

In dienst in het bedrijf van haar oom John Linssen en neef Jur Linssen. Hoe is deze ervaring voor Vera tot nu toe? ‘John heeft mij meteen meegenomen in het traject vanaf het begin. Ik woonde op dat moment in Breda en had plannen om een half jaar naar het buitenland te gaan. Het moment dat ik terug kwam in januari 2018 kreeg ik meteen bericht van John of ik per direct wilde beginnen. Geen twijfel mogelijk, of een bijbaan in een restaurant/winkel zonder nuttige praktijkervaring of wél de gewenste praktijkervaring gerelateerd aan mijn studie Management Toerisme op de NHTV in Breda.

Ik ben bij DeMarktwijzer begonnen als freelance social media specialist. In deze functie dacht ik na over passende campagnes voor verschillende klanten. Deze ideeën werkte ik uit in een campagneplan. Door deze campagnes hierna ook daadwerkelijk uit te voeren, leerde ik al heel snel welke campagnes volgers wel aanspraken en welke niet. Het onderhouden van de social media pagina’s van een klant vond ik daarom erg leerzaam.

1 juli 2018 heeft Vera na het afronden van haar opleiding haar handtekening op papier gezet als vaste medewerker Social Media Specialist. ‘Voornamelijk ben ik de contactpersoon voor onze klanten en stuur ik freelancers aan. Mijn dagen zijn nooit te voorspellen. Elke dag is anders en dat is wat het leuk maakt.

Op wat voor een manier werk je samen met je collega’s? ‘Je kunt het laagdrempelig noemen, ik vind het heel belangrijk dat ze binnen kunnen lopen en ook kunnen delen wat er op privé gebied gebeurt als ze dit wensen. Ik kan hier harder in zijn, maar ik denk dat ik zo ben. Ik houd heel erg van het contact met mensen en wil weten wat er speelt. Dit zet door in het contact met klanten. Het is prettig om goed contact te onderhouden met mijn klanten. Als ik een afspraak heb voor bijvoorbeeld een kwartaalrapportage ben ik naast het zakelijke deel ook geïnteresseerd in hun situatie en informeer ik hier ook graag naar. Dit is geen nieuwsgierigheid maar juist mijn interesse en ik zie het als het ontwikkelen van een band met elkaar.