DeMarktwijzer is een online communicatiebureau en specialist op het gebied van Social Media marketing. Zij neemt voor MKB organisaties alles rondom Social Media uit handen. Naast het compleet ontzorgen van haar relaties bij het uitzetten van campagnes, verzorgt DeMarktwijzer ook trainingen en workshops binnen dit vakgebied. Tevens is zij gespecialiseerd in het opstellen, uitvoeren en analyseren van marktonderzoeken. Daarnaast levert DeMarktwijzer een totaal aanbod aan diensten op het gebied van online en offline-communicatie.

Het team bestaat uit 10 ervaren professionals en meer dan 40 freelance young professionals. Samen zetten zij zich dagelijks in om meer dan 300 actieve klanten te voorzien van creatieve Social Media content!

Vanwege verdere uitbreiding van het team en groei van de organisatie zijn we op zoek naar een (Junior) Projectmanager Social Media

De functie
Als (Junior) Projectmanager Social Media fungeer je als eerste aanspreekpunt naar diverse opdrachtgevers. Je brengt de behoeftes in kaart en gaat aan de hand daarvan aan de slag met het bedenken, uitvoeren en evalueren van strategische Social Media campagnes. Jij bepaalt de koers! Je werkt de campagnes uit, zorgt voor de uitvoering ervan en zet de benodigde externe partijen in. Daarnaast stel je feedback- en onderzoeksrapporten op, welke je bespreekt met de opdrachtgevers. Jij bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen gedurende het gehele proces. Voorgaande betekent ook dat het aansturen van freelance studenten tot het takenpakket behoort.

Het gewenste profiel
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van marketing en/ of communicatie. Uiteraard ben je vanuit jouw interesse actief op Facebook, Linkedin en Instagram. Werkervaring is geen must! Met jouw professionele, zelfstandige en oplossingsgerichte manier van werken, ben je een adviseur voor de verschillende klanten. Daarnaast ben je gedreven, leergierig en communicatief vaardig en durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift. Daarnaast ben je bekend met de benodigde ICT-systemen, waaronder Photoshop, InDesign of Canva en ben je flexibel om met nieuwe systemen te leren werken. Je bent in het bezit van eigen vervoer en bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Roermond.

Wat biedt DeMarktwijzer?
DeMarktwijzer biedt jou een uitdagende baan bij een snelgroeiend en innovatief online communicatiebureau. Dit in een informele setting met leuke collega’s en een goede sfeer. Het betreft een fulltime dienstverband met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf zijn er uiteraard doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast?
Ben je enthousiast? Dan zien wij graag voor de onderstaande sluitingsdatum jouw motivatiebrief en CV verschijnen. Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.

Sluitingsdatum vacature: 14 augustus 2020