fbpx

DeMarktwijzer is een specialist op het gebied van Social Media marketing, zowel op organisch vlak als op het gebied van doelgroep gericht adverteren. Wij richten ons specifiek op MKB organisaties in Zuidoost-Nederland en ontzorgen hun op het gebied van Social Media marketing. Het team bestaat uit 10 ervaren professionals en meer dan 30 freelance young professionals. Samen zetten wij ons dagelijks in om meer dan 300 actieve klanten te voorzien van creatieve Social Media content!

Vanwege verdere uitbreiding van ons team en groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Projectmanager Social Media.

De functie
Als Projectmanager Social Media fungeer je als eerste aanspreekpunt naar diverse opdrachtgevers. Je analyseert de behoeftes van de klant en je vertaalt dit vervolgens in een strategisch social media campagneplan. Jij bepaalt dus de koers!

Je werkt de campagnes uit, zorgt voor de uitvoering ervan en zet de benodigde externe partijen in. Daarnaast stuur je een team van freelance studenten aan die jou ondersteuning bieden bij de uitvoering van de campagnes.

Het gewenste profiel
Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie. Uiteraard ben je vanuit jouw interesse actief op Facebook, Linkedin en Instagram. Relevante werkervaring is een pre.

Met jouw professionele, zelfstandige en resultaatgerichte manier van werken, ben je een adviseur voor de verschillende klanten. Daarnaast ben je gedreven, commercieel ingesteld, leergierig en communicatief vaardig en durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift. Tevens ben je bekend met de benodigde software, waaronder Photoshop, InDesign of Canva en ben je flexibel om met nieuwe systemen te leren werken. Je bent in het bezit van eigen vervoer en bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 kilometer rondom Roermond.

Wat biedt DeMarktwijzer?
DeMarktwijzer biedt jou een uitdagende baan bij het snelst groeiende social media marketing bureau van Zuid-Nederland. Dit in een informele setting met leuke collega’s en een goede sfeer. Het betreft een fulltime dienstverband met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf zijn er uiteraard doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast?
Ben je enthousiast? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV verschijnen. Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.