fbpx

Bij DeMarktwijzer zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. De laatste toevoeging aan ons team is dan ook Kevin Wolfs. Kevin zal vanaf oktober het team komen versterken als Junior Project Manager Social Media. We laten Kevin graag meer vertellen over zijn opleiding, interesse in online marketing en zijn blik op zijn toekomst bij DeMarktwijzer.

“Afgelopen juli heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Commerciële Economie bij Zuyd Hogeschool in Sittard. Voordat ik begon met deze studie had ik al een voorkeur voor marketing en communicatie. Dit was dan ook een van de redenen waarom ik voor deze opleiding gekozen heb. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gelopen bij verschillende bedrijven, van een grote multinational tot een kleine organisatie. Tijdens deze stages werd het voor mij alsmaar duidelijker dat dit de richting was waarin ik later graag zou willen werken.

Na mijn afstuderen werd het tijd voor een vaste baan. Na wat online speurwerk ben ik uitgekomen bij de vacature van DeMarktwijzer. De vacature sprak mij direct aan vanwege het online marketing aspect. Daarnaast wekte de MKB-ondernemer als doelgroep ook mijn interesse. MKB-ers zijn in mijn ogen mensen met passie voor hun onderneming, gespecialiseerd in datgene wat ze doen. Marketing is één van de vele aspecten die bij ondernemerschap om de hoek komen kijken. Ik neem hierin graag het voortouw voor hun, zodat zij zich kunnen focussen op hun passie.

Tijdens de sollicitatiegesprekken groeide mijn enthousiasme om bij DeMarktwijzer aan de slag te gaan. Ik heb een positieve indruk gekregen van de activiteiten en de open sfeer die er heerst. Ik kijk dan ook uit naar mijn eerste werkdag. Ik verwacht veel te kunnen leren en een aangename toevoeging te zijn voor het jonge team. Ik ben namelijk altijd gepassioneerd in datgene wat ik doe, en ga graag tot het uiterste om het beste resultaat voor de klant te behalen.

Op een vruchtbare samenwerking!”