fbpx

Adverteren

Specifieke doelgroepen bereiken door middel van gerichte targeting?

Wat is social media advertising?

Social Media advertising is het plaatsen van advertenties op social media kanalen. Om succesvol te kunnen adverteren is het noodzakelijk te weten welke doelgroep je wilt bereiken. Hierbij is het van belang dat je de doelgroep leert kennen, zodat je gericht kunt adverteren met jouw boodschap. Betaald adverteren zorgt voor het genereren van verkeer naar je website door de juiste personen. Uiteindelijk zal dit resulteren in meer leads/aankopen.

 

Makkelijk je doelgroep bereiken
Dat is het doel. Door middel van adverteren wordt er garantie geboden dat de boodschap bij je doelgroep terecht komt. Aan de buitenkant gericht adverteren, aan de binnenkant eerst investeren. De campagnes kunnen op elk gewenst moment aangepast worden en zo ook je budget. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte pakketten aan.
Met onze pakketten kun je:

  • Gericht inzetten om je doelgroep te bereiken;
  • Budgetbepaling blijft in eigen hand;
  • Resultaten makkelijk zichtbaar in één overzicht;
  • Op elk gewenst moment zijn aanpassingen mogelijk.

 

Waarom kiezen voor DeMarktwijzer?

Waarom
kiezen voor DeMarktwijzer?

In plaats van adverteren in de lokale krant kun je met adverteren op social media kanalen een groter bereik genereren. Waarom het noodzakelijk is om als ondernemer te kiezen voor adverteren: als de potentiële klanten niet op de hoogte zijn van het bestaan van jouw bedrijf, zullen ze niet kiezen voor jouw producten en/of diensten.

Daarnaast zal er een reden zijn waarom je een bedrijfspagina hebt op social media: je publiek zit op het platform. Gericht adverteren is hiervoor de uitkomst. Het is mogelijk in simpele stappen makkelijk nieuwe potentiële klanten te verzamelen en je bedrijf onder de aandacht te brengen.

 

Geïnteresseerd in social media advertising?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Wij nemen contact met jou op