Vacature

Inhoud

Commercieel medewerker (16 uur per week)

DeMarktwijzer is een specialist op het gebied van Social Media marketing, zowel op organisch vlak als op het gebied van doelgroep gericht adverteren. Wij richten ons specifiek op MKB organisaties in Zuidoost-Nederland en ontzorgen hun op het gebied van Social Media marketing. Het team bestaat uit 10 ervaren professionals en meer dan 30 freelance young professionals. Samen zetten wij ons dagelijks in om meer dan 300 actieve klanten te voorzien van creatieve Social Media content!

Je gaat onze directie helpen om ons klantenbestand uit te breiden door het maken van afspraken bij potentiële klanten.

Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat onze directie voorzien is van de juiste informatie en aan tafel komt bij de potentiële klant. Tijdens het telefonische contact neem je een verkennende, adviserende en assertieve rol in. Jij zorgt ervoor dat je de behoefte van de klant achterhaalt en maakt je sterk voor DeMarktwijzer.

Een hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen zijn erg belangrijk voor het succes. Door jouw professionele houding en doorzettingsvermogen, weet jij de afspraak te maken.

Samenvattend, bestaan jouw kerntaken uit:

  • Het maken van afspraken bij potentiële klanten voor de directie;
  • Je bent verkoopondersteunend ten behoeve van het management;
  • Agendabeheer directie.

Wij bieden jou..

DeMarktwijzer biedt jou een uitdagende baan bij het snelst groeiende social media marketing bureau van Zuid-Nederland. Dit in een informele setting met leuke collega’s en een goede sfeer. Het betreft een parttime dienstverband (minimaal 16 uur per week) met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf zijn er uiteraard doorgroeimogelijkheden.

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan voor 7 juni jouw CV en motivatiebrief naar jurlinssen@demarktwijzer.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Interesse?

Ben je enthousiast?

Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV verschijnen. Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.

Meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan meer informatie op!