Inhoud

Een koninklijke samenwerking met Koning Koudetechniek

“Wij streven naar een koninklijke samenwerking”, staat op de website van Koning Koudetechniek, een toonaangevende naam in de koeltechnische industrie uit het Noord-Brabantse Bakel. Bij DeMarktwijzer is dit iets wat we graag onderstrepen, en zo markeerde 2020 het begin van een koninklijke samenwerking.

Doel Samenwerking

Het in 2002 opgerichte Koning Koudetechniek richt zich op de zakelijke markt (Agro, Food, Industrie & Retail), maar had zelf niet de juiste kennis en middelen in huis om op een consistente manier de doelgroep te bereiken via social media. Het uiteindelijke doel van de samenwerking was enerzijds het vergroten van de zicht- en vindbaarheid op de digitale snelweg en anderzijds het profileren als aantrekkelijke werkgever om jong talent te stimuleren om aan de slag te gaan in de koeltechniek.

Onze Aanpak

In samenspraak met de opdrachtgever is de communicatiedoelgroep in kaart gebracht. Aan de hand hiervan zijn maandelijks diverse berichtgevingen uitgewerkt, met als aanvulling periodieke advertenties gericht op arbeidsmarktcommunicatie en het uitlichten van tweedehands koelmeubels. Dankzij een maandelijks contactmoment werd de kwaliteit en voortgang van de samenwerking geborgd.

Resultaat

De samenwerking heeft niet alleen geleid tot positieve reacties uit de omgeving over de social mediacommunicatie, maar ook tot een aanzienlijke groei in paginavolgers op zowel Facebook, Instagram en LinkedIn. Met de berichtgevingen zijn in een jaar tijd méér dan 17.000 personen uit de communicatiedoelgroep bereikt. Het inzetten van doelgerichte advertenties heeft de verkoop van tweedehands Koelmeubels een enorme boost gegeven.

Bij Koning Koudetechniek draait alles om detail; en laat die details nu nét iets zijn dat bij DeMarktwijzer nadrukkelijk naar voren komen in onze werkwijze.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!