fbpx

Afgelopen week heeft onze stagiair Luuk Hansen zijn eerste week meegedraaid binnen ons bedrijf. Ben jij nog op zoek naar een leuke en leerzame marketing/communicatie gerelateerde stage en wil je meer weten over Luuk zijn stage? Lees dan snel verder.

“Ik zal me even voorstellen: Ik ben eerstejaars Retail & Sales Management student op het Gilde in Roermond. Daarnaast werk ik bij de Jan Linders als hulpkracht om een extra zakcentje bij te verdienen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten te vinden op het voetbalveld met vrienden. Naast deze activiteiten mocht ik vorige week starten aan mijn 10 weken stage bij DeMarktwijzer.

In opdracht van school hebben alle studenten via stagemarkt.nl gezocht naar een passend bedrijf. Zo ben ik tijdens mijn zoektocht uitgekomen bij DeMarktwijzer. Na het plegen van deskresearch, trok mijn interesse naar social media de aandacht. Naast de core-business van het bedrijf, het ontzorgen van MKB-ondernemers op het gebied van social media marketing, sprak het jonge team mij tevens aan. Gelukkig mocht ik snel op gesprek komen bij Jur Linssen. Inmiddels ben ik al ruim één week zoet met de nodige opdrachten voor de social media specialisten op kantoor.

Social media is inmiddels zo belangrijk geworden – bij jong én oud – dat het gegeven om ‘online te leven’ niet meer weg te denken is. Daarom wil ik graag nu inspelen op deze ontwikkelingen middels deze stage bij een social media marketingbureau?

Tijdens mijn stage van 10 weken werk ik aan enkele kleine opdrachten vanuit school. Dit houdt onder andere in dat ik drie blogs zal schrijven over mijn ervaringen gedurende deze stage. Hierin kan ik mijn werkzaamheden en de ontwikkelingen binnen het bedrijf vastleggen. Ik hoop mijn ‘mediawijsheid’ te vergroten en veel te mogen leren over social media marketing binnen DeMarktwijzer. Ik ga het team vijf dagen per week zoveel als mogelijk ondersteunen en hoop deze stage uiteindelijk met een voldaan gevoel af te sluiten, zodat ik deze ervaring met trots op mijn CV kan toevoegen.

Meer weten over mijn ontwikkelingen? Wie weet zie je mij snel terug op de social media kanalen van DeMarktwijzer!”

Wil je net zoals Luuk Hansen kennismaken met het bedrijfsleven en meer leren over online marketing en social media? Stuur jouw motivatiebrief inclusief CV naar solliciteren@demarktwijzer.nl en wij nemen graag contact met je op.