Bibi is op 15 mei als laatste toegevoegd aan het team van DeMarktwijzer als PR & Communicatie Manager. Haar achtergrond is de opleiding Communication and Multimedia Design die ze heeft gevolgd op Hogeschool Zuyd in Maastricht. “De keuze voor CMD kwam door het creatieve en brede aspect van de opleiding. De vrijheid om concepten uit te werken en hier beeld bij te maken, sprak mij aan.”

Wij vroegen Bibi wat haar functie inhoudt. “Wat DeMarktwijzer doet voor de klanten, doe ik voor DeMarktwijzer. Het bedrijf onder de aandacht brengen. De meeste tijd en aandacht wordt aan onze klanten geschonken, wat natuurlijk erg logisch is. Maar de externe communicatie van DeMarktwijzer dient ook de aandacht te krijgen dat het bedrijf verdient, vandaar deze functie. Bibi beheert de social media kanalen van DeMarktwijzer en ontwikkelt communicatie uitingen en campagnes met verschillende doeleinden. “De eerste stap is de kracht van het bedrijf naar buiten communiceren: ons team, onze diensten en onze klanten. Vervolgens gaan wij de kennis van onze young-professionals gemixt met de ervaren professionals delen.”

Naast de taken voor deze functie vindt John het ook belangrijk dat ze de werkzaamheden van een Social Media Specialist uitvoert. “Ook blijf ik voor een deel werkzaam als Social Media Specialist voor enkele klanten. Het is belangrijk dat ik de werkzaamheden kan uitvoeren en dit ook blijf onderhouden. En vooral de variatie van verschillende taken heb ik altijd prettig gevonden en dat is hier niet anders.”

We vroegen aan Bibi wat zij inmiddels heeft geleerd bij ons bedrijf. “Veelzijdigheid. Zowel mijn presentatie- en schrijfvaardigheden worden getraind, maar ook het uitzoeken, ontdekken en vooral blijven ontwikkelen van allemaal verschillende facetten binnen deze branche. De dagen vliegen voorbij, omdat je niet één hele dag met hetzelfde bezig bent, dat is heel fijn.” En wat zou je nog graag willen bereiken? “Er komen in de toekomst meer events en workshops van DeMarktwijzer. De uitvoering en organisatie, en het rekening houden met details vraagt flexibiliteit en creativiteit, dat lijkt me een mooi uitgangspunt.”