Inhoud

Freelance Social Media Advertising Specialist (bijbaan)

Ben jij student en op zoek naar een marketing/communicatie gerelateerde bijbaan? Wil jij praktijkervaring opdoen in het bedrijfsleven door te werken voor echte klanten? Met als flinke bonus dat je qua cv een ruime voorsprong opbouwt op collega-studenten? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Dit is dé ideale bijbaan die jou de mogelijkheid biedt om naast relevante praktijkervaring op te doen ook een groot netwerk op te bouwen en samen te werken met collega’s uit diverse vakgebieden. Bij DeMarktwijzer kun je grotendeels vanuit thuis werken.

Over ons

DeMarktwijzer is een specialist op het gebied van Social Media marketing, zowel op organisch vlak als op het gebied van doelgroepgericht adverteren. Wij richten ons specifiek op MKB organisaties in Zuidoost-Nederland en ontzorgen hun op het gebied van Social Media marketing.

Het team bestaat uit 10 fulltime medewerkers en meer dan 30 freelance studenten. Samen zetten wij ons dagelijks in om meer dan 300 actieve klanten te voorzien van creatieve Social Media campagnes.

Wat houdt de functie in?

Samen met een ervaren projectmanager ga je advertentiecampagnes opmaken, implementeren en analyseren voor onze klanten. Je bent dan ook niet bang om jouw mening en kennis te delen om samen het beste resultaat te behalen.

Als freelancer advertising specialist ga je op ten duur begrijpen hoe belangrijk social media content is en wat de impact van jouw inbreng daarin zal gaan zijn.

Zie hieronder een makkelijk overzichtje van jouw takenpakket:

  • Het bedenken van creatieve marketing- en social media advertentiecampagnes voor onze opdrachtgevers;
  • Het uitwerken van campagneplannen;
  • Het uitvoeren van die plannen op social media;
  • Het analyseren van de resultaten en waar nodig bijsturen van deze campagnes;
  • Het regelmatig brainstormen met collega’s (studenten) om creatieve campagnes te verzinnen.


”Je leert veel over de verschillende branches, waarin de klanten opereren. Inmiddels heb ik al voor meer dan 30 klanten uit verschillende branches gewerkt. Deze kennis kan ik dan ook tijdens mijn studie toepassen. Het is erg fijn dat ik zelf mijn tijd kan indelen en de klik met mijn contactpersoon van DeMarktwijzer is heel goed”

Kjell Nijssen – Freelance Social Media Specialist bij DeMarktwijzer

Wat verwachten van jou?

  • Je studeert een communicatie of marketing gerelateerde opleiding op hbo-niveau;
  • Je maakt zelf ook gebruik van ten minste twee social media kanalen;
  • Je werkt planmatig;
  • Je bent gedreven en leergierig;
  • Ervaring met fotobewerkingsprogramma’s, zoals: Photoshop, InDesign of Canva is een pre.

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief verschijnen. Deze mag je sturen naar jillpostma@demarktwijzer.nl ter attentie van Jill Postma.

Interesse?

Ben je enthousiast?

Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV verschijnen. Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!