fbpx


Bij DeMarktwijzer werken wij met freelancers. Wij bieden namelijk de ideale bijbaan: relevante praktijkervaring opdoen in het bedrijfsleven en de werkzaamheden uitvoeren in jouw eigen tijd. Kjell Nijssen is een van onze freelancers. Kjell is 21 jaar oud en komt uit Maasbree. Momenteel volgt hij de opleiding International Marketing aan de Fontys in Venlo. Tijdens deze studie is hij al anderhalf jaar actief voor DeMarktwijzer. De combinatie van opdrachten voor school en DeMarktwijzer gaat hem goed af. Wij vroegen Kjell hoe hij zijn werkzaamheden ervaart:

“Super! Met name het werken op het moment dat het jou het beste uitkomt en daarnaast ervaring opdoen op het gebied van marketing/communicatie vind ik het fijne er aan.”
Kjell zag dat een voormalige Freelance Social Media Specialist via LinkedIn de vacature voor Freelance Social Media Specialist had geliket. Hij is meteen ingegaan op de nieuwe uitdaging en is daar tot op heden nog altijd blij mee.

Aan Kjell nog de vraag om een tip te geven aan de nieuwe freelancers onder ons: “Planning is naar mijn mening erg belangrijk als je opdrachten uitvoert voor DeMarktwijzer, maar natuurlijk ook voor jouw studie en in de toekomst. Mijn tip is dus om dit zo goed mogelijk op te pakken en vaste tijdstippen aan te houden om deadlines voor DeMarktwijzer te kunnen halen. Daarmee kun je het beste overzicht houden en houdt je alles goed onder controle!”

Wil jij net als Kjell ook aan de slag gaan als Freelance Social Media Specialist(e)? Bekijk dan de vacature hier.