fbpx


Bij DeMarktwijzer werken wij met freelancers. Wij bieden namelijk de ideale bijbaan: relevante praktijkervaring opdoen in het bedrijfsleven en de werkzaamheden uitvoeren in jouw eigen tijd. Romée Hoeks is een van onze freelancers. Romée is 19 jaar en woont in Westerhoven. Zij studeert International Business op het Fontys in Eindhoven en heeft haar tweede jaar afgerond. Sinds kort voert zij als Freelance Social Media Specialist opdrachten uit voor DeMarktwijzer. Vandaag vertelt Romée hier iets meer over:

“In maart ben ik begonnen als Freelance Social Media Specialiste. Tot nu toe vind ik het ontzettend leerzaam, je leert veel nieuwe dingen en dat terwijl je daar netjes geld mee verdient. Daarbij komt kijken dat het ook nog eens goed op m’n CV staat. Deze kans kwam precies op het juiste moment, aangezien ik net was gestopt met mijn andere bijbaan en opzoek was naar iets nieuws. Van de overstap naar Freelance Social Media Specialiste heb ik absoluut geen spijt van.

Het werken als Freelance Social Media Specialist is ontzettend leuk. Je leert steeds nieuwe dingen. Het geeft ook veel vrijheid, omdat je zelf kan inplannen wanneer je iets doet. Zolang je de deadlines haalt ben je eigenlijk vrij om alles in te plannen. Werk je liever in de avond dan is dat prima. Werk je liever overdag in het weekend, dan kan dat ook gewoon. Omdat het veel vrijheid geeft, merk ik dat het wel belangrijk is om een planning te maken. Hierdoor heb ik een overzicht van alle deadlines.”

Wil jij net als Romée ook aan de slag gaan als Freelance Social Media Specialist(e)? Bekijk dan de vacature hier.