Vacature

Inhoud

Junior Projectmanager Social Media

Vanwege verdere uitbreiding van ons team en groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Junior Projectmanager Social Media.

Over DeMarktwijzer

DeMarktwijzer is een specialist op het gebied van Social Media marketing, zowel op organisch vlak als op het gebied van doelgroepgericht adverteren. Wij richten ons specifiek op MKB organisaties in Zuidoost-Nederland en ontzorgen hun op het gebied van Social Media marketing.

Het team bestaat uit 10 fulltime medewerkers en meer dan 30 freelance studenten. Samen zetten wij ons dagelijks in om meer dan 300 actieve klanten te voorzien van creatieve Social Media campagnes.

Ik heb destijds voor DeMarktwijzer gekozen, vanwege het feit dat het een familiebedrijf is, waar korte communicatielijnen gehanteerd worden, je een dosis ervaring kunt opdoen als starter op de arbeidsmarkt en vanwege het feit dat je in een jong en dynamisch team kan werken.

Senna Caelen – Teammanager


De functie

Als Junior Projectmanager Social Media fungeer je als eerste aanspreekpunt naar diverse opdrachtgevers. Je analyseert de behoeftes van de klant en je vertaalt dit vervolgens in een strategisch social media campagneplan. Jij stuurt vervolgens een team van freelance studenten aan die jou ondersteuning bieden bij de uitvoering van de opgestelde social media campagnes.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde relevante opleiding in de richting van marketing en/of communicatie op MBO of HBO niveau.
  • Je bent bekend met de social media kanalen: Facebook, LinkedIn, Instagram en eventueel ook Pinterest.
  • Je bent gedreven, commercieel ingesteld, leergierig en communicatief vaardig en je durft verantwoordelijkheid te nemen.
  • Je bent bekend met fotobewerkingsprogramma’s zoals ‘Canva’ en je bent flexibel om met nieuwe systemen te leren werken.
  • Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als in geschrift.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer en bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 kilometer rondom Roermond.

Wat biedt DeMarktwijzer?

DeMarktwijzer biedt jou een uitdagende baan bij het snelst groeiende social media marketing bureau van Zuid-Nederland. Dit in een informele setting met leuke collega’s en een goede sfeer. Het betreft een fulltime dienstverband met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf zijn er uiteraard doorgroeimogelijkheden.

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief verschijnen. Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.

De sluitingsdatum van deze vacature betreft: 26 juni 2021.

Interesse?

Ben je enthousiast?

Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV verschijnen. Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.

Meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan meer informatie op!