fbpx

Met veel trots lichten onze klanten de samenwerking met DeMarktwijzer toe. Vandaag vertelt Kirsten Hendrix namens haar bedrijf De Grave Woning- en Projectinrichting in Born hoe zij de samenwerking ervaart. De Grave Born is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het stoffeervak. Projectmatig werkt het bedrijf met name in het zuiden van Nederland en in de grensgebieden van België en Duitsland, voor zowel particulieren als diverse bedrijven.

“Op 3 oktober 2018 is de samenwerking tussen DeMarktwijzer en ons bedrijf officieel van start gegaan. John heeft destijds contact opgenomen en dat was voor ons eigenlijk een schot in de roos. Het bijhouden van social media was voor onszelf niet haalbaar en hierover hadden wij vaker intern gesproken. Na het eerste telefoontje hadden wij meteen een goed gevoel. Daarna is John bij ons langs geweest om uit te leggen wie de mensen achter DeMarktwijzer zijn en de diverse mogelijkheden voor een samenwerking. Onze keuze was niet moeilijk. Het is low profile, kleinschalig en niet een of andere grote firma. Ons bedrijf wordt niet behandeld als dertien in een dozijn, maar het blijft persoonlijk. Dat vinden wij het belangrijkste.

In het begin was het nog even zoeken, omdat de markt ruim is. We hebben samen met onze contactpersoon Anne Bos gezocht naar de juiste vorm voor het schrijven van teksten. Vanaf het moment dat alles eenmaal begon te lopen, zijn we meer dan tevreden over de kwaliteit van de diensten. Ook de aanvullende diensten vind ik prettig. Zo komt de fotograaf, Paul Rous, binnenkort bij ons langs.

Wij kunnen dus niet zeggen dat er iets mist in het aanbod van DeMarktwijzer of dat er eventuele verbeterpunten zijn. Als er al enige verbeterpunten zijn, dan ligt de bal aan onze kant. Door de drukte schiet het reageren er soms bij in. Anne stuurt een keer in de zoveel tijd een update per mail met nieuwe content en mocht er tussendoor iets voorvallen, bellen we even. Het aantal momenten dat we contact hebben, is wat mij betreft genoeg. Het is eigenlijk een vorm van vraag en aanbod. Wij hoeven ook niet iedere paar weken iemand over de vloer. Kortom: wij hebben het afgelopen jaar een fijne samenwerking gehad en zetten dit met veel plezier voort!”