fbpx

Martijn de Kock van De Kock raam- en deurtechniek gelegen te Business Park Stein heeft onlangs onze samenwerking wederom verlengd voor een jaar. Het bedrijf van Martijn is het vertrouwde adres in Limburg voor garagedeuren, industriedeuren, aluminium kozijnen en deuren, rolluiken, zonweringen, horren en de automatisering van deze producten. Martijn heeft 1 september 2017 voor DeMarktwijzer gekozen vanwege het sterke concept van John, zijn young-professionals en freelancers. Voor deze samenwerking adverteerde Martijn nog in de krant, maar is daar vrij snel mee gestopt door te investeren in de toekomst van zijn bedrijf en de inzet van social media.

“Over de samenwerking ben ik zeer te spreken. In het begin, ben ik eerlijk, liep het stroef. Vera Corstjens was mijn contactpersoon en stuurde mij haar concepten, maar vervolgens kon zij een tijdje wachten op mijn reactie. Tegenwoordig krijg ik een mail met de concepten, daar achteraan vrijwel meteen een telefoontje en dan nemen wij de content samen door. Op deze manier kan ik meteen eventuele aanpassingen doorgeven en komen er geen gaten in de planning. Daarnaast denkt het bedrijf met mij en mijn bedrijf mee. Er valt echt een last van mijn schouders door niet bezig te hoeven zijn met social media, hierdoor kan ik mij focussen op mijn belangrijke werkzaamheden en de klanten.

Wat het voor een contactpersoon in de communicatie sector denk ik lastig maakt, is het jargon binnen verschillende branches waarmee gewerkt wordt. Het is in sommige gevallen lastig, bijvoorbeeld: een sectionaal poort is geen sectionaal poort. In België wordt een sectionaal poort gehanteerd, maar in Nederland is dat weer een sectionaal deur. Wij gaan niet voor niets een samenwerking aan, voor mij is het geen probleem om deze kennis te delen als het nodig is. Dan geef ik deze aanpassing met uitleg, destijds aan Vera en momenteel aan Siebe, door.

Op 30 augustus heb ik de samenwerking wederom met één jaar verlengd. Voor de komende periode gaan wij ons focussen op het presenteren van de projecten en deze ook op de kanalen delen, bijvoorbeeld via de Instagram stories. Dit houdt in dat ik foto’s aanlever van mijn projecten en Siebe deze zal vertalen naar mooie concepten.”