fbpx

Één van onze klanten is VeTraNed. Samen met zusterbedrijf Paraat brandbeveiliging biedt VeTraNed een totaalpakket, 1 loket voor veiligheid. Het bedrijf biedt opleidingen in het hypermoderne trainingscenter of op gewenste locaties. Daarnaast worden er diensten en producten aangeboden, alles op het gebied van veiligheid. Het zusterbedrijf Paraat brandbeveiliging is erkend branddetectiebedrijf en al jaren een gerenommeerde speler op de markt. Roy Bejas vertelt hoe hij onze samenwerking ervaart:

“De samenwerking met DeMarktwijzer en contactpersoon Siebe Vries is gestart in 2017. Wij hebben gekozen voor dit bedrijf vanwege het kostenplaatje en de laagdrempeligheid. Het was al lang bij ons bekend dat er iets moest gebeuren aan de social media, maar de precieze vorm en uitvoering waren niet duidelijk. John en ik kennen elkaar uit de voetbalwereld, waardoor het contact voor een afspraak snel gelegd kon worden.

Het proces en contact verloopt goed. Concepten worden aangeleverd door Siebe en samen met mijn collega Ivo controleren wij de berichten. Vanuit een commerciële invalshoek door Ivo en ik kijk meer naar de inhoud. Na dit controlemoment zorgt Siebe ervoor dat alles geagendeerd wordt, waardoor wij daar geen omkijken naar hebben. Over de kwaliteit zijn wij tevreden, wij zijn evenredig aan de kwaliteit van de branche-bedrijven in de buurt.

Als bedrijf bieden wij naast onze diensten en producten gericht op (brand)veiligheid ook trainingen aan. De trainingen zijn een combinatie van een klassikale les met relevante praktijkoefeningen.
Een aanbeveling bij ons verlengingsgesprek afgelopen jaar was een fotopakket. Op deze manier konden wij ons hypermoderne opleidingscentrum onder de aandacht brengen. Special effects als verwarmde deuren, uitslaande vlammen, ontploffingen, rookontwikkeling, krijsende baby’s en om hulp roepende mensen. Het is allemaal mogelijk in ons opleidingscentrum, in combinatie met de passende bedrijfsetting van de cursisten zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, fitness ruimtes, winkels, een McDonalds keuken, werkplaatsen, een vatenopslag, meterkasten, hotelrecepties en ga zo maar door. Fotograaf Paul Rous heeft de praktijk voor ons in beeld gebracht.

Waarom wij DeMarktwijzer aanraden? Een effectieve samenwerking bouw je samen. Dit wil zeggen dat beide partijen inbreng hebben en het een wisselwerking van verschillende werkzaamheden is. Wij dragen bij door onze kennis te delen en Siebe zorgt ervoor dat dit opgenomen wordt in de content op onze kanalen samen met representatieve foto’s en een sterk imago. Als je met jouw bedrijf roering wilt: publiciteit en opvallen met goede content, dan kies je voor DeMarktwijzer. Voor ons leveren zij de kwaliteit die wij vragen en staan wij sterk in onze branche.”