fbpx

Vandaag aan het woord: Nicole en Britt namens Zorgboerderij Zwaantjeshof in Echt. Deze zorgboerderij biedt zinvolle dagbesteding aan mensen met een zorgvraag. Naast het werken op een agrarisch bedrijf is er voldoende ruimte, structuur en ontspanning.

“Deelname aan de samenleving lijkt zo gewoon, maar is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij bieden onze cliënten de gelegenheid om door middel van ervaringsleer hun mogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Daar willen we ook onze aandacht bij houden. Hetgeen waar we elke dag voor komen werken, onze cliënten, en niet bij het onderhouden van onze social media. Eerst deden we dit zelf, maar het bleek gewoon te veel werk om dit goed te kunnen uitvoeren. Het stukje ‘werk uit handen nemen’ was voor ons doorslaggevend om voor een samenwerking met DeMarktwijzer te kiezen.

Momenteel worden onze Instagram- en Facebookpagina onderhouden door Vera Corstjens. Facebook is echt een toppertje geworden. We krijgen zoveel likes! Als iemand zich aanmeldt of een vraag heeft, vragen we altijd waar ze vandaan komen. Meestal hebben ze iets via Facebook voorbij zien komen. Daarnaast kunnen ouders en betrokkenen op deze manier zien wat er gebeurt, maar krijgt iedereen ook een compleet beeld van ons bedrijf.

De kracht van DeMarktwijzer? Het is een betrokken bedrijf, ze denken met ons mee, reageren snel en het is persoonlijk. We hebben op diverse manieren contact en dat maakt het voor ons prettig werken, omdat we erg druk zijn. Whatsapp, telefoon, per mail en dan eigenlijk wel iedere week. Wij leveren vaak foto’s aan, waar meteen op gereageerd wordt. De wisselwerking verloopt dus soepel!

Daarnaast hebben we ook face-to-face contact. We vinden het fijn als iemand langs komt en het bedrijf ook zelf ziet. Je leert elkaar daardoor beter kennen en het schept vertrouwen als je elkaar een paar keer hebt gezien. Wij zijn des te enthousiaster om de samenwerking voort te zetten en hebben onlangs ook besloten om de samenwerking weer met één jaar te verlengen!”