fbpx

Met een krachtig logo maak je een goede eerste indruk!

Zo verleid je potentiële klanten met jouw bedrijf in zee te gaan.

Veel MKB’ers onderschatten het belang van een professioneel logo. Erg jammer. Zeker als er in jouw markt veel bedrijven zijn die (ongeveer) hetzelfde doen of aanbieden, heb je een krachtig logo nodig.

Een professioneel logo is een must voor jouw bedrijf. Waarom?

Z

Je wilt een goede eerste indruk maken. Een logo zegt iets over je bedrijf. Is het logo onprofessioneel, dan kan een potentiële klant dat ook van het bedrijf zelf denken.

Z

<strong>Je wilt opvallen.</strong> Het wemelt van de bedrijven die hetzelfde doen óf aanbieden. Je zult je dus allereerst al moeten onderscheiden met een mooi logo.

Z

<strong>Je wekt vertrouwen.</strong> Het logo geeft een soort kwaliteitsgarantie af en heeft een positieve invloed op jouw imago. Dat geeft vertrouwen.

Z

<strong>Je wordt herkend.</strong> Een passend logo is het gezicht van je bedrijf. Klanten zullen dit overal herkennen. En nemen sneller contact met je op als ze een product of dienst nodig hebben.

Besteed je het logo design uit aan DeMarktwijzer?

Dan zorgen wij voor een professioneel beeld- en/of woordmerk voor jouw bedrijf. Het logo straalt uit wie je bent en wat je doet. En is heel herkenbaar. Met trots ga je het aan je klanten laten zien.

Zo verleid je potentiële klanten met jouw bedrijf in zee te gaan.

Enkele voorbeelden van door ons

ontworpen logo’s

Ben jij op zoek naar een (nieuw) logo voor je onderneming?

Vul dan je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Vestigingen

Produktieweg 1
6045 JC Roermond

Volg ons op Social Media!