Notice: Undefined index: backdoor in /www/wp-content/themes/Divi/core/functions.php on line 131

Belang van een goed logo design

Veel MKB’ers onderschatten het belang van een goed logo design, iets dat erg jammer is. Een goed, passend logo van een bedrijf laat namelijk in één beeld zien wie het bedrijf is. Dit logo zorgt tevens voor herkenning. Een sterk logo design vertelt veel over het bedrijf. Als het logo design onprofessioneel is, dan wordt het bedrijf vaak ook als onprofessioneel beschouwd. Een sterk logo design wekt meer vertrouwen op bij jouw potentiële klanten en heeft positieve invloed op jouw imago. Een professioneel logo is dus echt een must!

 

 

Logo design door DeMarktwijzer

Als je, het logo design uitbesteed aan ons, zorgen wij voor een professioneel beeld- en/of woordmerk voor jouw bedrijf. Het logo moet uitstralen wie jouw bedrijf is, wat je doet én moet herkenbaar zijn. Met al deze factoren houden wij rekening. Nadat wij jouw wensen en behoeften in kaart hebben gebracht gaat ons logo design team aan de slag met het maken van de eerste ontwerpen. Deze bespreken wij met jou, we laten je dus niet alleen het ontwerp zien, maar beargumenteren ook de filosofie erachter. Als je akkoord bent met het logo, dan gaan wij aan de slag met het perfectioneren van dit design. Jouw feedback staat natuurlijk centraal. Wij zijn pas klaar als je helemaal tevreden bent over het logo design en staat te springen om deze aan jouw klanten te laten zien! Enkele voorbeelden van door ons ontworpen logo’s:

Logo design door DeMarktwijzer

Limbourg & Partners

Klant DeMarktwijzer logodesign Limbourg & Partners

In de wandelgangen

Klant DeMarktwijzer logodesign In de wandelgangen

Landwinkel Berkelaarshof

Klant DeMarktwijzer logodesign Landwinkel Berkelaarshof

Meer weten over logo design door DeMarktwijzer?

Vraag dan geheel vrijblijvend een gesprek met ons aan! In dit gesprek kunnen wij je meer vertellen over ons bedrijf en de mogelijkheden met betrekking tot logo design. Uiteraard kunnen wij jou ook gewoon telefonisch te woord staan.

Volg ons op social media!

Produktieweg 1
6045 JC Roermond

Poort van Veghel 4931 i
5466 SB Veghel

info@demarktwijzer.nl

0475-202096