Inhoud

Maak kennis met onze stagiaires

Wij als DeMarktwijzer vinden het belangrijk om met jong talent te kunnen werken en ze de kans te bieden om zich bij ons te ontwikkelen. Daarom stellen we graag onze nieuwe stagiaires aan jullie voor:

Lieke op het Veld (Stagiaire Management Assistent)
‘’Mijn naam is Lieke Op het Veld en ik ben 18 jaar oud. Wat ik graag bij DeMarktwijzer wil leren is hoe zowel interne als externe communicatie goed kan verlopen via de telefoon en per mail. Daarnaast wil ik graag meer leren over het aspect ‘agendabeheer’ en ervoor zorgen dat de agenda’s van collega’s overzichtelijk blijven. Deze taken zal ik gedurende mijn stageperiode ook gaan uitvoeren.’’

Rodney Dams (Stagiair Social Media)
‘’Mijn naam is Rodney Dams en ik ben 23 jaar oud. Gedurende de meewerkstage wil ik leren om planmatig te werken, deadlines en doelen te behalen binnen het bedrijf. Bovendien wil ik mijn marketingskills verbeteren door effectief mee te werken met de projectmanagers. Het is de bedoeling dat ik deze mensen ga ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden. Van het bedenken van concepten voor social media campagnes tot het nakijken van de resultaten hiervan.’’

Chayenne Hanepen (Stagiair Social Media)
‘’Mijn naam is Chayenne Hanepen en ik ben 24 jaar oud. Wat ik graag wil leren bij DeMarktwijzer is het bedenken en maken van concepten voor social media. Daarnaast zou ik graag willen leren hoe je een social media planning maakt. Gedurende mijn stageperiode zal ik daarom de projectmanagers gaan ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.‘’

Stef Widdershoven (Stagiair Social Media)
‘’Mijn naam is Stef Widdershoven en ik ben 19 jaar oud. Dit zal mijn eerste stage zijn. Wat ik graag wil leren bij DeMarktwijzer is hoe ik zoveel mogelijk mensen kan bereiken via social media. Gedurende mijn stage zal ik ondersteuning bieden bij het schrijven van concepten voor diverse MKB-ondernemers.’’

Leroy Gerritsen (Stagiair Sales)
‘’Mijn naam is Leroy Gerritsen en ik ben 19 jaar oud. Wat ik graag wil gaan leren bij DeMarktwijzer is mijn kennis op het gebied van sales. Verder lijkt het me heel interessant om meer te leren over social media marketing. Gedurende mijn stage zal ik voornamelijk het salesteam gaan ondersteunen met diverse sales gerelateerde werkzaamheden.’’

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!