Inhoud

Matthys Dauvillier stelt zich voor!

Mijn naam is Matthys Dauvillier. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Posterholt. Voor ik bij DeMarktwijzer kwam werken, heb ik aan de opleiding commercieel management bij Hogeschool Zuyd gestudeerd.

Hoe kwam ik bij DeMarktwijzer terecht?
Na het afronden van mijn opleiding ben ik op zoek gegaan naar een vacature gericht op Commercieel Management. Via het social media kanaal Facebook kwam ik de vacature voor de functie Projectmanager tegen van DeMarktwijzer. Ik zag de vacature en het leek me een leuke uitdaging. Uiteindelijk ben ik via LinkedIn benaderd door Jur Linssen of ik interesse had in deze functie.

Waarom heb ik gekozen voor de DeMarktwijzer?
DeMarktwijzer geeft net afgestudeerde mensen de kans om op een breed vlak ervaring op te doen. De sollicitatiegesprekken bevielen mij goed en ik had veel vertrouwen in DeMarktwijzer. Daarnaast vond ik het leuk om een leidinggevende functie te hebben en freelancers aan te sturen. Zodoende ben ik dus bij DeMarktwijzer terechtgekomen.

Wat heb ik de afgelopen periode al gedaan?
De afgelopen periode heb ik veel gedaan. In deze korte periode heb ik veel bedrijven leren kennen. Ik zal namelijk het contact van een aantal bedrijven overnemen van mijn collega’s en daar zijn we nu druk mee bezig. Klanten bellen en klantinterviews afnemen zijn een van de werkzaamheden die ik al gedaan heb. Tevens heb ik concepten geschreven en nagekeken en presentaties mogen ontwerpen voor onze klanten en heb ik freelancers mogen aansturen.

Wat heb ik de afgelopen periode bij DeMarktwijzer geleerd?
In deze korte periode heb ik veel mogen leren. Ik heb een breder inzicht gekregen in de social media wereld. Multitasking is een belangrijk onderdeel bij DeMarktwijzer die flink getest wordt. Je bent met veel projecten tegelijk bezig van verschillende klanten bezig. Een goede planning en overzichtelijkheid is daarbij van belang.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!