Inhoud

Medewerker aan het woord: Kevin Thielen

Mijn naam is Kevin Thielen. Ik ben 26 jaar oud en kom uit Venray. Voordat ik bij DeMarktwijzer kwam werken, heb ik de opleiding Ondernemerschap & Retail Management gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Hoe kwam ik bij DeMarktwijzer?
Eerlijk gezegd ben ik nooit echt in de zuidelijke richting van Nederland geweest. Tijdens mijn zoektocht ben ik daarom expliciet op zoek gegaan naar vacatures die in het zuiden lagen. Op deze manier kon ik mijn horizon verbreden en connecties uitbreiden.

Tevens vind ik direct contact heel belangrijk, daarom heb ik DeMarktwijzer direct benaderd zonder tussenpersoon. Tijdens mijn gesprek werd duidelijk dat DeMarktwijzer op zoek was naar jonge mensen, om hen de kans te bieden zich te kunnen ontwikkelen. Dit was precies wat ik zocht en ben ik deze uitdaging aangegaan!

Waarom heb ik gekozen voor DeMarktwijzer?
Ik heb voor DeMarktwijzer gekozen, omdat ze jonge mensen op de arbeidsmarkt een kans bieden en er doorgroeimogelijkheden binnen DeMarktwijzer zijn. Daarnaast heeft DeMarktwijzer een breed klantenbestand van MKB-ondernemers. Ik zie het als een uitdaging om ondernemers te ondersteunen in de social media marketing.

Wat heb ik de afgelopen periode al gedaan?
Voor ik bij DeMarktwijzer startte, was ik al gespecialiseerd in advertising. De afgelopen periode heb ik mij beziggehouden om de doelen van onze klanten te bereiken. Voor mijn klanten ga ik graag een stapje verder. Ik vind het belangrijk om samen ervoor te zorgen dat we blijven optimaliseren op het gebied van social media marketing.

Wat heb ik de afgelopen periode bij DeMarktwijzer al geleerd?
De afgelopen periode heb ik veel geleerd. Het is belangrijk om gestructureerd te werken! Je bent niet alleen een sparringpartner voor onze klanten, ook ben jij jouw eigen persoonlijke ontwikkeling aan het managen. Daarnaast is het belangrijk om samen met collega’s te sparren voor nieuwe inzichten.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!