Meer dan 100 leads voor Van Leeuwen Hypotheken & Verzekeringen

Inhoud

Meer dan 100 leads voor Van Leeuwen Hypotheken & Verzekeringen

Sinds mei 2020 ondersteunen wij Van Leeuwen Hypotheken & Verzekeringen met leadgeneratie-campagnes via Social media.

Doel Samenwerking

De potentiële doelgroep van Van Leeuwen Hypotheken & Verzekeringen dient op een specifieke wijze geïnformeerd te worden over de mogelijke voordelen die ze kunnen krijgen op hun autoverzekering en getriggerd te worden om in contact te komen met Van Leeuwen Hypotheken & Verzekeringen.

Onze Aanpak

Via het Facebook-advertentiecentrum is er een specifieke doelgroep opgesteld (onderstaande afbeelding), waarvoor deze campagne interessant is. Vervolgens is er binnen deze doelgroep een Leadgeneratie-campagne opgesteld, waarbij de doelgroep wordt getriggerd om hun gegevens achter te laten via een hiervoor opgesteld Leadformulier. Deze advertentie blijft doorlopend bij de doelgroep onder de aandacht komen.

Resultaat

Op dit moment heeft dit geresulteerd in meer dan 100 leads die we hebben kunnen doorsturen aan Van Leeuwen Hypotheken & Verzekeringen. Het is aan Van Leeuwen Hypotheken & Verzekeringen om deze leads te benaderen en te overtuigen van de voordelen en mogelijkheden. Door de resultaten is de samenwerking al meerdere malen gecontinueerd.

“DeMarktwijzer stelt voor ons specifieke advertenties in die we via Social media onder een vooraf opgestelde doelgroep uitzetten. Ze leveren hierbij vrijwel wekelijks leads aan die wij vervolgens kunnen benaderen en proberen te overtuigen om met ons in gesprek te gaan. Uiteindelijk is de conversie via Social media waar we het voor doen en deze conversie is er zeker”, aldus Rob van Leeuwen van Van Leeuwen Hypotheken & Verzekeringen.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!