Vacature

Inhoud

Meewerk- of Afstudeerstage Social Media Marketeer

Over ons

DeMarktwijzer is een specialist op het gebied van Social Media marketing, zowel op organisch vlak als op het gebied van doelgroepgericht adverteren. Wij richten ons specifiek op MKB organisaties in Zuidoost-Nederland en ontzorgen hun op het gebied van Social Media marketing.

Het team bestaat uit 10 fulltime medewerkers en meer dan 30 freelance studenten. Samen zetten wij ons dagelijks in om meer dan 300 actieve klanten te voorzien van creatieve Social Media campagnes.

Informatie over de stage

Als Social Media Stagiair bieden wij jou de kans om mee te kijken achter de schermen bij het Social Media Team van DeMarktwijzer. Bij zowel een afstudeerstage of meewerkstage, ondersteun je gedurende deze periode de projectmanagers in hun dagelijkse werkzaamheden (social media campagnes bedenken, opzetten, monitoren en bijsturen).

Uiteraard bieden we jou de tijd en de ruimte om te werken aan jouw stageopdracht of scriptie. We stemmen in samenspraak af hoeveel tijd je wil spenderen aan de opdracht/scriptie en hoeveel tijd je beschikbaar wil zijn voor mee-werkzaamheden. De stageopdracht wordt in overleg met jou afgestemd.

De ideale kandidaat

  • Is 32-40 uur per week beschikbaar voor een periode van 10 of 20 weken;
  • Volgt momenteel een marketing of communicatie gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau;
  • Is communicatief sterk en proactief;
  • Is gewend om zelfstandig te werken, maar kan daarnaast ook goed in een team functioneren;
  • Beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als in geschrift.

Wat biedt DeMarktwijzer?

DeMarktwijzer biedt jou een uitdagende meewerkstage of afstudeerstage bij het snelst groeiende social media marketing bureau van Zuid-Nederland. Dit in een informele setting met leuke collega’s en een goede sfeer. Je ontvangt verder een vaste stagevergoeding.

Daarnaast bieden we mogelijkheden voor afstudeerstagiaires om na hun stage bij ons te blijven in de vorm van een fulltime dienstverband. Uiteraard wordt dit gedurende de stage besproken.

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief verschijnen. Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.

Interesse?

Ben je enthousiast?

Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV verschijnen. Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!