fbpx

Meewerkstagiairs 

Naast dat wij enkele afstudeerders in ons stageteam hebben, zijn er deze periode ook een drietal meewerkstagiairs. Hoewel de werkzaamheden tussen beiden met elkaar overlappen, zijn er toch enkele verschillen. Een meewerkstage is in zekere zin bepalend voor de rest van je opleiding en voor de algehele ontwikkeling van de student. Om deze reden hebben we gevraagd of ook de meewerkstagiairs zich willen voorstellen en dieper willen ingaan op de werkzaamheden die zij voor DeMarktwijzer verrichten.

Maak kennis met Lisan, Wouter en Jordy!

Lisan

Op dit moment ben ik een derdejaars student aan de opleiding Small Business & Retail Management en ben ik bezig met mijn meewerkstage bij DeMarktwijzer. Ik houd me bezig met het schrijven van campagneplannen en het uitvoeren van deze campagnes.

In het begin vond ik dit best eng, omdat je voor echte bedrijven en klanten werkt. Toch vind ik het juist leuk om deze verantwoordelijkheid te krijgen. Zo leer je tenminste hoe het er in het echte bedrijfsleven aan toe gaat én doe je praktijkervaring op. Ondanks dat ik geen creatieve achtergrond heb en het maken van visualisaties een uitdaging voor mij was, moet ik zeggen dat dit me steeds beter afgaat. Het is fijn dat je dan met de andere stagiairs en werknemers kunt sparren of om hulp kunt vragen als je even vastloopt. Ook het meegaan met John naar salesgesprekken is erg leerzaam. Door zijn ervaring en kennis over het vak leer je ook een andere tak van het bedrijf kennen. Hoe hij dit doet, vind ik echt knap!

Wouter

De zoektocht naar de perfecte stage was ook voor mij een grote uitdaging! Veel mensen willen een stage bij een groot bedrijf en vergeten vaak de kleinere communicatiebureaus. Ik vind juist de kleinere en jongere bureaus krachtig, omdat ik hierbij veel meer praktijkervaring kan opdoen. Vanuit mijn opleiding HBO Communicatie ben ik dus op zoek gegaan naar een kleine maar groeiende onderneming. Zo kwam ik terecht bij DeMarktwijzer. In februari ben ik begonnen met mijn stage en sinds die tijd heb ik al voor een groot aantal klanten in uiteenlopende branches gewerkt. De diversiteit in opdrachten zorgt ervoor dat je constant iets nieuws leert. Ook houd ik me bezig met het optimaliseren van de interne communicatie. Al deze taken zorgen ervoor dat iedere dag uitdagend is!

Jordy

In januari ben ik begonnen met mijn stage bij DeMarktwijzer als online marketing stagiair. Net als veel anderen vond ik het ook erg moeilijk om een uitdagende stage te vinden die goed bij me paste. Ik had het geluk dat een kennis me kon voorstellen bij DeMarktwijzer. Het concept van een jong bureau sprak me meteen erg aan! Doordat DeMarktwijzer snel groeide, lagen er vanaf het begin veel opdrachten voor het grijpen. Ook vond ik het belangrijk dat ik veel praktijkervaring op kon doen en daadwerkelijk iets zou kunnen betekenen voor de onderneming waar ik stage liep. Dat kon bij DeMarktwijzer! Het resultaat van deze meewerkstage is dat ik ontzettend veel heb geleerd en heb ontdekt hoe het échte werkveld in elkaar zit. Wat ik het leukste vind aan mijn stage is dat ik veel kan samenwerken met de bedrijven uit verschillende branches. Dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is en dat ik me nooit hoef te vervelen. Door de uiteenlopende werkzaamheden, de grote hoeveelheid aan praktijkervaring en de goede sfeer op het kantoor is een stage bij DeMarktwijzer een échte aanrader!

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage die marketing- of communicatiegericht is?

Lees dan snel verder in onze vacature!

Wie weet wordt jij komende periode wel onze nieuwe stagiair!