Nieuwe medewerker Sharon de Wildt stelt zich voor

Inhoud

Nieuwe medewerker Sharon de Wildt stelt zich voor

Mijn naam is Sharon de Wildt. Op dit moment ben ik in de afrondende fase van mijn studie Marketing & Communicatie MBO niveau 4 aan het VISTA College te Sittard. Daar ik bijna klaar ben met mijn studie ben ik op het internet op zoek gegaan naar vacatures op het gebied van Marketing.

Hoe kwam ik bij DeMarktwijzer terecht?

Tijdens mijn zoektocht naar een vacature gericht op Marketing & Communicatie ben ik uiteindelijk uitgekomen bij DeMarktwijzer. Ik zag de vacature Junior Projectmanager Social media voorbijkomen en dacht gelijk: dit is wat ik zoek!

Deze vacature biedt veelzijdigheid,  waardoor ik mij op verschillende vlakken kan ontwikkelen en meer ervaring op kan doen. Na meerdere gesprekken te hebben gevoerd, heb ik uiteindelijk de baan aangeboden gekregen. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen.

Hoe zie ik de toekomst voor me?

Ik wil met mijn kennis en ervaring, die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en verschillende stages, een bijdrage leveren aan de klanten van DeMarktwijzer op het gebied van social media marketing.  Graag wil ik mij ook de komende maanden op persoonlijk vlak ontwikkelen door voor mezelf te gaan onderzoeken waar mijn competenties liggen. Ook wil ik mijzelf graag op zakelijk gebied ontwikkelen. Met name hoe ik het beste met klanten kan omgaan en hoe ik ze het beste van dienst kan zijn.

Ik kijk ernaar uit om vanaf 12 juli a.s. aan de slag te gaan als Junior Projectmanager Social Media.

Wil jij net als Sharon aan de slag gaan als Junior Projectmanager Social Media? Bekijk dan onze vacature.

Sharon de Wildt – Junior Projectmanager Social Media

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!