fbpx

Nina Vestjens en Job Stikkelbroeck liepen van september 2017 tot en met eind januari 2018 stage bij DeMarktwijzer. Nina en Job blikken middels deze blog terug op hun stage bij DeMarktwijzer.

Nina Vestjens
‘’Ik ben Nina, woon in Neer en ik volg de opleiding Commerciële economie in Eindhoven. Tijdens deze opleiding heb ik de kans gekregen om bij DeMarktwijzer stage te lopen.

Tijdens deze stage heb ik een opdracht gekregen van DeMarktwijzer. Mijn doel was hierbij dit vraagstuk te onderzoeken en uiteindelijk een adviesplan schrijven waar DeMarktwijzer behoefte aan had. Dit adviesplan kan dan geïmplementeerd worden door de organisatie.

Voordat ik stage ging lopen bij DeMarktwijzer was ik al actief als freelance klantonderzoek specialiste. Ik kon tijdens de stage ook vrij snel aan de slag met social media campagnes. Bovendien heb ik meerdere salesgesprekken bijgewoond. Door deze werkzaamheden uit te voeren heb ik mij goed kunnen ontwikkelen. In het begin was ik wat onzeker, maar door goede begeleiding vanuit DeMarktwijzer veranderde dit snel.

DeMarktwijzer was voor mij de perfecte plek om veel te leren en me op diverse vakgebieden te ontwikkelen.’’

Job Stikkelbroeck
‘’Ik ben Job en ik studeer Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. De vakken die ik vooral interessant vind, zijn: online marketing, sales en marktonderzoek. Ik heb stage gelopen bij DeMarktwijzer van september 2017 tot en met januari 2018.

Vanuit school krijg je als 3e jaar student de opdracht om een stageopdracht en werkzaamheden te verrichten bij een bedrijf.

Als stageopdracht had ik de uitdaging om een vraagstuk, dat DeMarktwijzer had, op te lossen. Dit heb ik gedaan door zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek te verrichten. Vervolgens heb ik een adviesplan geschreven, dat antwoord gaf op het betreffende vraagstuk.

De werkzaamheden die ik heb verricht zijn in grote lijnen:

✔ Opstellen, uitvoeren, analyseren en rapporteren van klantonderzoeken;

✔ Het bedenken en uitvoeren van social media campagnes;

✔ Het voeren van verkoopgesprekken.

Deze werkzaamheden hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik creatiever geworden en ben ik zelfstandiger gaan werken. Daarnaast heb ik door het geven van presentaties en het voeren van verkoopgesprekken mijn presentatie vaardigheden kunnen verbeteren.

Kortom DeMarktwijzer was voor mij een ideaal bedrijf om mij persoonlijk te ontwikkelen gedurende mijn stage.’’

Namens DeMarktwijzer feliciteren wij Nina en Job met het behalen van hun meewerkstage. Bedankt voor jullie bijdrage gedurende jullie stageperiode!

Benieuwd naar nog meer ervaringen van huidige en oud stagiaires of wil je zelf stage lopen bij DeMarktwijzer? Bekijk dan de blogs van de andere stagiaires.