Op klantreis met A2 Campeercentrum

Inhoud

Op klantreis met A2 Campeercentrum

Toen de samenwerking met A2 Campeercentrum in april 2021 van start ging, was het voornaamste doel om de naamsbekendheid van deze onderneming te vergroten en daarbij het aantal bezoekers in de winkel en de werkplaats te vergroten. En dat is gelukt!

Onze aanpak
Het doel was simpel: Meer bezoekers in de winkel en de werkplaats genereren. Maar hoe ga je dit realiseren? In het begin hebben we een video ingezet om goed te laten zien wie A2 Campeercentrum is en wat ze kunnen betekenen. Daarna hebben we onder dezelfde doelgroep een leadadvertentie laten lopen met betrekking tot de werkplaats. Middels de leadadvertenties worden de contactgegevens van geïnteresseerden verzameld en kan A2 Campeercentrum zelf contact opnemen.

Hoe bereiken wij de juiste personen?
A2 Campeercentrum heeft een vrij uitgebreid gebied, waarin geopereerd wordt. Ondanks dat de werkplaats gelegen is in Gronsveld, komen kampeerders van heinde en ver om gebruik te maken van de services van A2 Campeercentrum. Afbakening van het gebied was stap 1. Hoe bereik je dan de kampeerders? Simpel! Door relevante interesses en gedrag in te vullen. Onderstaand geven wij een voorbeeld van de doelgroep.

Klant op de stoep
‘Middels de ingezette leadcampagne is het gelukt om 80% van alle leads in de winkel of werkplaats te helpen. De allerbeste lead? De verkoop van een camper!’ aldus Roy van A2 Campeercentrum. Met een advertentiebudget van €100,- zijn tien leads gegenereerd: dat betekent dat de kosten per lead uitkomen op €10,-. Van deze tien leads zijn er maar liefst acht in de winkel of werkplaats geweest voor een aankoop of onderhoud.

Wil jij net als A2 Campeercentrum ook concrete leads en aanvragen realiseren? Neem dan contact met ons op door op deze knop te klikken. Na het invullen van het contactformulier, bellen wij jou om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!