Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar waar begin je?

Inhoud

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar waar begin je?

Net afgestudeerd en aan het begin van mijn carrière. Ik ben begonnen als webshopmedewerker bij een bedrijf in Maastricht. Ik maakte hier kennis met het werkleven en het nemen van verantwoordelijkheden. Na hier zo’n twee jaar gewerkt te hebben, merkte ik dat er iets begon te kriebelen. Ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde mij namelijk verder ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Maar waar begin je?

Op het internet ben ik op zoek gegaan naar vacatures in het vakgebied Marketing, want hier wilde ik zéker meer over leren. De kennis die ik reeds had opgedaan bij de webshop kon ik daarin goed meenemen. Voor mijn vorige werkgever had ik immers ook de marketing en communicatie gedaan.

Al gauw merkte ik dat het vinden van deze nieuwe uitdaging toch wat lastiger was dan gedacht. Vaak vond ik leuke functies, maar werd er meer ervaring gevraagd dan ik daadwerkelijk had. Gek vond ik dat, want de kennis die ik had opgedaan tijdens mijn studie en werk telde toch zeker ook wel mee?

En toen kwam DeMarktwijzer op mijn pad. Een jong bedrijf dat Young Professionals de kans biedt om zich te ontwikkelen: zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Deze kans moest ik pakken! Curriculum Vitae in orde? Motivatiebrief geschreven? Enthousiast? Check, check, check. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en zo geschiedde.

Inmiddels ben ik al een aantal maanden werkzaam als Junior Projectmanager Social Media. In een korte periode heb ik mij op persoonlijk vlak al weten te ontwikkelen. Ik ben zelfverzekerder geworden en weet inmiddels beter waar mijn krachten liggen. Ook op zakelijk vlak ben ik aan het groeien. Ik leer steeds beter hoe ik het beste met de klanten om kan gaan en ze hierdoor het beste van dienst kan zijn.

Kortom: ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt voor DeMarktwijzer, maar uiteraard ook andersom.

Wil jij ook net als Shanna aan de slag gaan als Projectmanager Social Media bij DeMarktwijzer? Bekijk dan onze vacature door op de onderstaande link te klikken.

demarktwijzer.nl/junior-projectmanager-social-media/

Shanna van Gelooven – Projectmanager Social Media

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!