Notice: Undefined index: backdoor in /www/wp-content/themes/Divi/core/functions.php on line 131

Over ons

Een ongelooflijke groei, in een korte periode

Ons

Verhaal

Het was eind 2015 toen eigenaar John Linssen met het idee kwam om het MKB op een unieke wijze te ondersteunen. In de loop der jaren had John met zijn werkzaamheden als manager contact met diverse MKB-ondernemers. ”Ik was én ben nog steeds onder de indruk van hun gedrevenheid, productkennis én hun ambitie om succesvol te zijn. Wat mij wel opviel was dat het hoofdstuk Marketing en Communicatie nog een ongelezen bladzijde was. In de regel besteedde men nauwelijks aandacht aan deze vakgebieden. Deels kwam dit omdat men onvoldoende kennis én ervaring met deze materie had.” Aldus John Linssen.

”Parallel met dit onderwerp liep ook het feit dat studenten steeds vaker een beroep op mij deden met de vraag of ik hen aan een stageplek of project/opdrachtgever kon helpen. Ook voor deze groep heb ik een zwak, aangezien zij de leiders van de toekomst zijn. Een belangrijke constatering die ik maakte, was het feit dat als studenten van school komen zij relatief onvoldoende praktijkervaring in hun bagage hebben.”

”Hoe kon ik deze werelddelen met elkaar verbinden?”, was de vraag die John zich stelde. Eind 2015 zijn John, zijn zoon Jur én een tweetal tweedejaars studenten van de opleiding commerciële economie gestart met het schrijven van een ondernemingsplan. Het begin van DeMarktwijzer. Op 21 april 2016 was het zover: DeMarktwijzer werd ingeschreven in de KVK. Op 1 september 2016 opende DeMarktwijzer haar deuren in een klein kantoor op de Minderbroederssingel 44 in Roermond.

Het verhaal van DeMarktwijzer
Vorig logo DeMarktwijzer

Ons

Succes

Vanaf dat moment ging het allemaal heel hard. Het concept werd goed ontvangen door de markt, we kregen veel PR en werden door diverse scholen uitgenodigd om ons verhaal te komen doen. In een jaar tijd groeiden wij uit tot een bedrijf met meer dan honderd klanten en een team van meer dan veertig medewerkers. Dit team bestaat uit een mix van young professionals én ervaren professionals. Door de harde groei was het tijd om naar een groter kantoor te gaan. Wij zijn vanaf 1 juni 2017 gevestigd op de Produktieweg 1 in Roermond.

Vanaf 1 oktober 2017 is DeMarktwijzer tevens in een nieuw jasje gestopt. We werden voorzien van een gloednieuwe huisstijl bestaande uit een nieuw logo en een nieuwe website, die vol trots gemaakt zijn door ons eigen team!

Nieuwe huisstijl DeMarktwijzer

Wij vertellen jou graag meer over ons concept in een persoonlijk gesprek

Neem contact op

Volg ons op social media!

Produktieweg 1
6045 JC Roermond

Poort van Veghel 4931 i
5466 SB Veghel

info@demarktwijzer.nl

0475-202096