Onze formule

Het mes snijdt aan twee kanten

Onze ambitie was in 2016, het jaar dat DeMarktwijzer is opgericht, om MKB-ondernemers te helpen en te ontzorgen op het gebied van social media marketing en jonge talenten de kans te bieden om relevante praktijkervaring op het gebied van social media marketing op te doen. 

Anno heden zijn wij een expert op het gebied van social media marketing voor MKB-ondernemers, zowel in de B2C als B2B sector. Bovendien bieden wij marktonderzoeken en social media workshops/ trainingen aan. Ruim 300 MKB-ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten.

Wat ons onderscheidend maakt, is dat wij ons expliciet richten op de MKB-ondernemer, die onvoldoende tijd en kennis heeft om het maximale rendement uit social media marketing te halen en vaak een communicatiebureau te duur vindt.

Daarnaast onderscheiden wij ons doordat wij jonge talenten de kans bieden om relevante praktijkervaring op het gebied van social media marketing op te doen. Ons huidige team bestaat uit 10 fulltime medewerkers en ruim 30 freelance studenten, waarvoor wij de ideale bijbaan hebben gecreëerd.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!