De creatieveling Robin Metsemakers versterkt ons team sinds de maand november. Zij is recent afgestudeerd aan de opleiding Communication and Multimedia Design te Maastricht en was op zoek naar een fulltime baan. Een baan waar zij zowel haar creativiteit in kwijt kon als waar zij met mensen kon samenwerken.

“Ik werk graag met mensen om op zoek te gaan naar hun behoeftes. Daarnaast motiveert mij de passie welke zij hebben voor hun eigen bedrijf. Samen met de klant wil ik deze passie over brengen zodat zij door kunnen groeien.”

De opleiding CMD biedt lessen gericht op alle vormen van communicatie: fotografie, video, vormgeving, interactie, productontwikkeling, het is enorm breed. “De studie helpt om een oplossing te zoeken gericht op een bepaald communicatieprobleem. Bij DeMarktwijzer houdt dat probleem concreet in dat MKB ondernemers te weinig tijd hebben om social media marketing zorgvuldig aan te pakken. Robin gaat met haar creativiteit aan de slag om deze MKB ondernemers te ontzorgen. “Ik merk dat mijn denkwijze goed werkt. Ik schets enkele ideeën waardoor ik veel variatie kan aanbieden en het beste idee overblijft.”

“Van jongs af aan ben ik al een duizendpoot. Vroeger zat ik graag als het buiten regende binnen te knutselen. Deze vertaalslag heb ik gemaakt naar de digitale kunst. Daar sloot de vacature van DeMarktwijzer meteen op aan. Het is spannend, omdat het mijn eerste fulltime baan is, maar het was een kans die ik niet kon laten liggen. Naast dat ik zelf creatief bezig kan zijn mag ik ook gaan aansturen. Als Junior functie krijg je die kans vrijwel nooit. Ik ben nu geen student meer en krijg binnen deze functie bepaalde verantwoordelijkheden. Ik ga mijn weg binnen het bedrijf wel vinden, omdat ik merk dat ik de werkzaamheden snel eigen kan maken en ik mij meer dan welkom voel binnen het team van DeMarktwijzer.”