Inhoud

Samenwerking met Apendi Meubilair uitgelicht

In april 2020 zijn wij gestart met het onderhouden van diverse sociale mediakanalen van het in 2017 opgerichte Apendi Meubilair. Apendi Meubilair ontwerpt en creëert op een ambachtelijke wijze, op maat gemaakt kwaliteitsmeubilair voor particulieren en zakelijke klanten.

Doel samenwerking

Omdat het bedrijf graag een groei wilde realiseren in het aantal projecten wilde Marcel, de oprichter van Apendi Meubilair graag actiever worden op social media. Door een kennis, voor wiens bedrijf wij ook de social media beheren, werd hij getipt om contact met ons op te nemen om hem hierin te ontzorgen. Op deze manier kon Marcel zich blijven focussen op zijn ambacht en namen wij het sociale media beheer voor hem uit handen.

Onze aanpak

Om bij te kunnen dragen aan de groei van het bedrijf zijn we gestart met het vergroten van de naamsbekendheid. Dit hebben we gedaan door consequent berichten te plaatsen op de diverse sociale mediakanalen en hiermee volgers en (potentiële) klanten een indruk te geven van het bedrijf. Om dit zo compleet mogelijk te doen hebben we de berichten op diverse manieren ingevuld. Zo hebben we aan de hand van gesprekken met Marcel zijn eigen visie benadrukt, maar ook met klanten en projectpartners van Marcel gesproken om hun ervaringen te achterhalen om deze vervolgens te verwoorden. Om het totaalaanbod te benadrukken hebben we diverse projecten uitgelicht. Deze foto’s zijn gemaakt door onze professionele fotograaf of werden door Marcel aangeleverd. Om de naamsbekendheid om te zetten in gerichte acties hebben we advertenties ingezet via het advertentiecentrum. Hier hebben gefilterd op o.a. leeftijd, regio en diverse interesses.

Het resultaat

Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder en hebben we een mooi resultaat geboekt. We zien een gestage groei in het aantal paginavolgers op zowel Facebook, Instagram en LinkedIn. De berichten ontvangen vaak vele leuke, positieve reacties. Daarnaast hebben we met advertenties diverse contactgegevens van leads kunnen verzamelen om te contacteren of door te verwijzen naar de website.

“Dankzij DeMarktwijzer zijn mijn sociale mediakanalen wekelijks gevuld met netjes uitziende berichten zonder dat ik daar zelf veel omkijken naar heb. Zo kan ik me lekker blijven focussen op het maken van meubels!” Aldus Marcel, eigenaar van Apendi Meubilair.

Wil jij net als Apendi Meubilair ook meer resultaat uit jouw social media kanalen halen? Neem dan contact met ons op door op deze knop te klikken. Na het invullen van het contactformulier, bellen wij jou om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!