Samenwerking met Promeco

Inhoud

Samenwerking met Promeco

In augustus 2020 zijn wij gestart met het inzetten van Facebook advertentiecampagnes voor het bedrijf Promeco gelegen in Beek en Donk. Dit bedrijf is actief in de wereld van slibverwerking, waterbodembeheer en bodemsanering. Door het veranderend klimaat waarin langere, droge periodes steeds vaker voorkomen en zich afwisselen met extreem natte heeft het bedrijf een sub irrigatiesysteem ontwikkeld. Middels dit systeem kunnen grondbezitters zelf de grondwaterstand van hun (landbouw)grond reguleren.

Doel samenwerking

Omdat het bedrijf zelf de kennis, middelen en tijd niet had, zijn wij ingeschakeld om het sub irrigatiesysteem onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep via sociale media. Het uiteindelijke doel was om contactmomenten met potentiële geïnteresseerden te realiseren.

Onze aanpak

In samenspraak met de klant hebben wij de doelgroep samengesteld en zijn diverse advertenties opgesteld, ontwikkeld en bijgestuurd waar nodig. Deze advertenties varieerden van leadgeneratie en websiteverkeer tot betrokkenheid.

Resultaat

Via de advertenties zijn er in een half jaar tijd meer dan 80.000 personen in de juiste doelgroep bereikt, is het verkeer naar de website meer dan verdubbeld en zijn er van 30 directe leads contactgegevens verzameld. Met enkele van deze leads is er ook werkelijk om tafel gezeten om de diverse mogelijkheden te bespreken.

“We zijn dus op de goede weg om sub irrigatie onder de aandacht te brengen! Zonder DeMarktwijzer zou ik dit niet gerealiseerd hebben. Ik ben dan ook blij dat ik de handen met hen ineengeslagen heb om deze mooie ‘uitvinding’ met anderen te kunnen delen.” Aldus Ton Broeders, eigenaar Promeco.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!