Notice: Undefined index: backdoor in /www/wp-content/themes/Divi/core/functions.php on line 131

Onze taken als social media bureau:

R
Creëren van interactieve content
R
Professionele inrichting kanalen
R
Webcare
R
Maken van visualisaties & teksten
R
Advertentiebeheer
R
Analyseren & rapporteren
R

Creëren van interactieve content

R

Professionele inrichting kanalen

R

Webcare

R

Maken van visualisaties & teksten

R

Advertentiebeheer

R
Analyseren & rapporteren

Waarom social media?

Social media is anno 2018 niet meer weg te denken uit onze samenleving. Bijna iedereen gebruikt het en de meeste mensen gebruiken zelfs meer dan één kanaal. Social media is dan ook voor echt elk bedrijf een geschikte locatie om klanten te vinden, te binden en te boeien. Op social media kan er kosteloos een enorm bereik gegenereerd worden. Is dit bereik immers niet voldoende? Dan kan voor een klein bedrag nog meer bereik worden gekocht. Het is daarnaast mogelijk om minder dan €0,001 per weergave te betalen, iets dat je middels de traditionele promotiemethodes nooit zult bereiken. Daarnaast kies je precies waaraan deze weergaven moeten voldoen, voorbeelden hiervan zijn: het geslacht, de leeftijdsklasse, het opleidingsniveau, het werk en zelfs interesses. Kortom kun je voor relatief weinig geld, zeer relevante weergaven scoren, die je met de inzet van de juiste tools en content gemakkelijk kunt omzetten tot nieuwe klanten.

Echter zijn veel bedrijven, waarschijnlijk ook jouw concurrenten, zich bewust van het goud dat op social media te behalen valt. Tal van bedrijven schreeuwen op social media om de aandacht van de consument. Je moet hierdoor van goede huizen komen om ervoor te zorgen dat de potentiële klanten jouw bericht niet simpelweg voorbij scrollen. Als je deze aandacht krijgt, dan is het van belang dat de lezers ook daadwerkelijk iets met jouw bericht doen. Social media is echt een vak apart, hierdoor krijgen alleen de beste de aandacht van de consument en boeken daadwerkelijk resultaat met deze inmiddels nieuwe eerste levensbehoefte.

Wij als social media bureau

DeMarktwijzer zou je kunnen helpen om ervoor te zorgen dat de schreeuw om aandacht gehoord wordt, in plaats van die van de concurrent. Wij als social media bureau zijn ervaren in het verhogen van jouw bereik en interactie om uiteindelijk te kunnen komen tot een verbetering van de naamsbekendheid, het imago en jouw omzet. DeMarktwijzer als social media bureau betekent een volledige ontzorging van jouw social media activiteiten, terwijl je wel de grip behoudt over de pagina. Allereerst gaan wij met jou samenzitten om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Wij als social media bureau gaan vervolgens na welke kanabelen het meest geschikt zijn om de gewenste doelen te bereiken. Samen bespreken wij onze bevindingen.

Een extra stap zetten

De wereld van social media eindigt niet bij Facebook. Afhankelijk van het soort bedrijf en de doelen zetten wij Instagram, Linkedin, YouTube, Twitter of Pinterest in. Al deze kanalen kenmerken zich anders en zijn dus ook alle geschikt voor andere doelen en doelgroepen. Vervolgens gaat ons team aan de slag met het opstellen van diverse creatieve campagnes. Deze campagnes worden vervolgens aan jou voorgedragen en toegelicht middels een presentatie. Je krijgt de keuze in welke van deze campagnes wij gaan uitvoeren, uiteraard met onze mening en advies. De goedgekeurde campagnes zullen wij verder uitwerken. Wij als social media bureau stellen de berichten op en zorgen voor een pakkende visualisatie die de aandacht van jouw (potentiële) klanten trekt. Indien akkoord wordt gegaan met deze teksten, visualisaties en de planning, dan plannen wij vervolgens de berichten in op de diverse kanalen. Uiteraard zorgen wij ook voor het nodige onderhoud.

Continu verbeteren

Na een kwartaal komen wij bij jou terug, waarna wij gezamenlijk een kwartaalrapportage bespreken. In deze kwartaalrapportage komen de resultaten van onze activiteiten naar voren. Hoeveel mensen hebben wij bereikt? Met welk percentage is het aantal pagina volgers toegenomen? Hoeveel mensen zijn er rechtstreeks van de social media kanalen op jouw website beland? Welke campagnes scoren goed en welke scoren minder? Aan de hand van deze rapportage maken wij conclusies en aanbevelingen, die weer verwerkt worden in nieuwe campagnes. Deze worden vervolgens met jou besproken.

Meer weten over DeMarktwijzer als social media bureau?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Als je onderstaand contactformulier invult, dan zullen wij met jou een datum prikken voor een kennismakingsgesprek. Gedurende dit kennismakingsgesprek zullen wij je meer vertellen over ons bedrijf. Je kunt vervolgens ook met alle vragen en onduidelijkheden bij ons terecht gedurende dit gesprek. Uiteraard is het gesprek vrijblijvend en zijn hier geen kosten aan verbonden.

Vraag een gesprek aan!

Volg ons op social media!

Produktieweg 1
6045 JC Roermond

Poort van Veghel 4931 i
5466 SB Veghel

info@demarktwijzer.nl

0475-202096