DeMarktwijzer is een online communicatiebureau dat MKB-ondernemers helpt en ontzorgt met hun social media marketing. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het opstellen, uitvoeren en analyseren van marktonderzoeken. Ons team bestaat uit meer dan 50 freelance studenten en 10 ervaren professionals. Samen zetten wij ons dagelijks in om meer dan 280 actieve klanten te voorzien van creatieve social media content!

Wat houdt de functie in

Ben jij student en op zoek naar een marketing/communicatie gerelateerde bijbaan? Wil jij praktijkervaring opdoen in het bedrijfsleven door te werken voor echte klanten? Met als flinke bonus dat je qua cv een ruime voorsprong opbouwt op collega-studenten? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Dit is dé ideale bijbaan die jou de mogelijkheid biedt om naast relevante praktijkervaring op te doen ook een groot netwerk op te bouwen en samen te werken met collega’s uit diverse vakgebieden. Bij DeMarktwijzer kun je grotendeels vanuit thuis werken!

Wat bieden wij?

DeMarktwijzer biedt jou een uitdagende baan bij het snelst groeiende social media marketing bureau van Zuid-Nederland. Dit in een informele setting met leuke collega’s en een goede sfeer.

Wat houdt de functie in?

Voorwaarden voor deze vacature