fbpx

De laatste stagiair deze periode is Tim van der Borgh. Tim is 19 jaar, woont in Neeritter en studeert op Fontys in Eindhoven. Net als onze andere stagiaires studeert hij de opleiding Commerciële Economie. Maak kennis met Tim door middel van zijn blog:

“Naast mijn opleiding heb ik een bijbaan als teamleider bij Jan Linders in Ittervoort. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. In 2017 heb ik de keuze gemaakt om na het behalen van mijn Havo-diploma de opleiding Commerciële Economie te gaan volgen. Ik heb voor deze studie gekozen, vanwege het feit dat de vakgebieden marketing en sales mij erg aanspreken. Hoewel ik beide richtingen zeer interessant vind, spreekt het vakgebied marketing mij momenteel het meeste aan. De keuze om bij DeMarktwijzer stage te gaan lopen was dan ook meer dan logisch.

Ik ben terecht gekomen bij DeMarktwijzer doordat ik via LinkedIn benaderd ben door John Linssen met de vraag of ik interesse had om bij zijn bedrijf stage te lopen. Ik was op zoek naar een leuke en vooral leerzame plek. Na een gesprek met zijn zoon, Jur Linssen, bleken mijn verwachtingen te kloppen. Het team van DeMarktwijzer is jong, gezellig maar ook professioneel. Beide partijen waren tevreden waardoor mijn stage overeenkomst akkoord was.

De komende 20 weken zal ik ervaring opdoen op het gebied van social media marketing. Vier dagen per week werk ik mee in het bedrijf en leer ik alles omtrent social media. Verder werk ik één dag per week aan mijn stageopdracht. Voor mijn stageopdracht ga ik onderzoeken welke aanvullende diensten DeMarktwijzer kan toevoegen. Dit ga ik doen door me te verdiepen in de mogelijkheden en door interviews te houden met de medewerkers en klanten van DeMarktwijzer.

Ik ben ervan overtuigd dat deze stage de mogelijkheid geeft om mezelf te ontwikkelen en veel ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Ik kijk in ieder geval uit naar deze leerzame weken.”