fbpx

Vandaag is het I Love to Write Day. Deze dag laten wij niet zomaar voorbijgaan. Wij werken namelijk graag samen met goede partners. Sylvia Beugelsdijk van PuntKomma is één van deze partners. Voor onder andere websiteteksten, blogs, nieuwsbrieven en artikelen ben je bij Sylvia aan het juiste adres. En wij willen deze service natuurlijk ook aan onze eigen klanten aanbieden.

Sylvia ontdekte een aantal jaar geleden dat zij het toch wel heel erg leuk vond om te schrijven, en dit ook goed onder de knie had. Daarom heeft zij haar bedrijf, PuntKomma, in het leven geroepen naast haar baan in loondienst. In eerste instantie op een laag pitje, maar hier kwam in april 2018 verandering in. Zij ging samenwerken met Roy Janssen van UPsite en haalde zo veel nieuwe opdrachten binnen. In diezelfde tijd kwamen wij met Sylvia in contact.

Op welke manier pakt Sylvia haar werk aan? “Dat is best wel verschillend. Ik bel in eerste instantie de contactpersoon van het bedrijf. Het ligt er dan een beetje aan hoe dit gesprek verloopt, ieder gesprek is anders. Ik werk ook niet met standaard vragen, ik proef in het gesprek of ik een serieuze toon moet aanslaan of dat iemand juist humor in de tekst wilt terugzien. Als je humor mag gebruiken dan kun je ook een hele andere insteek kiezen. Nadat ik het telefoongesprek heb afgerond laat ik het meestal even rusten en dan komen de ideeën vanzelf opborrelen.”

Wij streven er natuurlijk naar dat de samenwerking voor beide partijen positief is. “De communicatie is prettig omdat de lijnen met DeMarktwijzer kort zijn en daarnaast is ook mijn eigen klantenkring gegroeid door de samenwerking. Mijn kunde wordt aangeboden door DeMarktwijzer en de vele connecties zorgen er voor dat mijn klantenbestand nog steeds groeiende is.”

“Weet je wat het werken zo mooi maakt in ons vakgebied? Wij helpen de MKB’ers met hun zichtbaarheid. Deze ondernemers hebben gewoon geen tijd en wij ondersteunen hen graag. DeMarktwijzer pakt dit aan door middel van social media en ik ondersteun met mijn teksten in onder andere blogs en nieuwsbrieven. Dit aanbod helpt het MKB enorm. Doordat onze neuzen dezelfde kant op wijzen is de samenwerking heel prettig.”

Als de ondernemers positief gestemd zijn door onze diensten, dan zijn wij vanzelfsprekend ook tevreden. We streven bij DeMarktwijzer altijd naar het aanbod van een totaalpakket. Middels onze samenwerkingen met verschillende partners zoals Sylvia Beugelsdijk kunnen wij de MKB ondernemers nóg beter ontzorgen.