fbpx


Niet alleen voetbal gerelateerd, maar ook in het bedrijfsleven is Siebe een trouwe supporter van het bedrijf. Siebe heeft stage gelopen bij In de Wandelgangen waar John destijds mede eigenaar van was. Siebe zat in die periode al bij John en Jur op kantoor en heeft veel meegekregen van de vroege gebeurtenissen rondom DeMarktwijzer. Aangezien hij in die periode al veel had meegekregen wilde John hem niet zomaar laten gaan. Ook Siebe is naast zijn studie Commerciële Economie in Eindhoven begonnen als freelancer gedurende anderhalf, twee jaar. Jur Linssen zat in dezelfde klas als Siebe op het VWO. Toen Jur ging studeren in Eindhoven, begon ook de periode van DeMarktwijzer en is het balletje echt gaan rollen. Ook Siebe heeft het “freelancen” ingeruild voor een vast contract.

De functietitel van Siebe is Social Media Specialist. “Mijn taak daarin is het ontzorgen van MKB-ondernemers op het gebied van social media. Voor een nieuwe klant schrijf ik een campagneplan, waarin ik de doelstellingen die de opdrachtgever met de inzet van social media wil bereiken, vertaal in campagnes. We bepalen welke specifieke doelgroepen er aangesproken moeten worden en welke platformen daarvoor gebruikt gaan worden om de klant online te profileren.”

Wat leer je bij DeMarktwijzer? “Vooral dat het contact onderhouden met je klanten gedurende het hele proces erg belangrijk is. Daarnaast kon ik mezelf nog verbeteren op het gebied van presenteren en plannen. Het werken bij DeMarktwijzer draagt hier zeker aan bij. Nog steeds blijf ik mezelf ontwikkelen met de ondersteuning van het team. Aan mijn planning zal ik altijd moeten werken, je moet flexibel inspelen op situaties, daar kun je in dit werk niet omheen. Presentatievaardigheden zijn ook erg belangrijk. John leert ons de juiste technieken en geeft ons de kans om hierin te groeien en ons verder hierin te ontwikkelen.”