Inhoud

Vacature: Accountmanager Online Marketing (Fulltime of Parttime)

Heb je ervaring met social media, ben je op zoek naar een uitdaging in dit vakgebied en wil je graag werken voor het meest vooruitstrevende online marketing bureau van Zuid-Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over DeMarktwijzer

DeMarktwijzer is een specialist op het gebied van Social Media Advertising. Wij richten ons specifiek op MKB organisaties in Zuidoost-Nederland.

Het team bestaat uit 10 fulltime medewerkers en meer dan 30 freelancers. Samen zetten wij ons dagelijks in om meer dan 300 actieve klanten te voorzien van doelgroepgerichte social media campagnes.

Daarnaast gaan wij in 2022 ons dienstenpakket uitbreiden met andere online marketing diensten, zoals het bouwen van websites en Google Ads (SEA). Groei jij met ons mee?


Ik heb destijds voor DeMarktwijzer gekozen, vanwege het feit dat het een familiebedrijf is, waar korte communicatielijnen gehanteerd worden, je een dosis ervaring kunt opdoen als starter op de arbeidsmarkt en vanwege het feit dat je in een jong en dynamisch team kan werken.

Senna Caelen – Teammanager

De functie

Als Accountmanager Online Marketing ben je het directe aanspreekpunt naar diverse opdrachtgevers. Je analyseert de behoeftes van de klant en je vertaalt dit vervolgens in een strategisch social media campagneplan. Vervolgens monitor je via analyseprogramma’s, zoals Google Analytics de voorgang van de campagnes en stuur je bij waar nodig.

Gedurende het gehele traject onderhoud jij het contact met diverse klanten. Jij zorgt er immers voor dat onze klanten tevreden zijn en uiteindelijk de samenwerking met ons continueren. Je fungeert dus als dé sparringpartner van onze klanten.

De uitvoering van de campagnes doe je uiteraard niet alleen. Je werkt samen met collega’s en freelancers vanuit verschillende disciplines om tot het gewenste resultaat te komen. Jij bewaakt en monitort uiteindelijk het gehele proces.


”Ik heb voor DeMarktwijzer gekozen, omdat ze jonge mensen op de arbeidsmarkt een kans geven. Bij DeMarktwijzer krijg je genoeg mogelijkheden om je zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk gebied te ontplooien.

De organisatie heeft een breed klantenbestand van diverse MKB-ondernemers die actief zijn in verschillende branches. Ik zie het daarom als een uitdaging om deze ondernemers te ondersteunen in hun social media advertising campagnes.”

Kevin Thielen – Projectmanager

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met social media;
  • Je bent bereid om jouw kennis op het gebied van online marketing uit te breiden (denk aan kennis op het gebied van SEA);
  • Je bent gedreven, commercieel ingesteld, leergierig, communicatief vaardig en je durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als in geschrift;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer en bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 kilometer rondom Roermond.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan (fulltime of parttime) in een werkomgeving waar het delen van kennis en succesverhalen centraal staan. En dat in een jong én gedreven team;
  • De vrijheid en verantwoordelijkheid om eigen keuzes te maken;
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Projectmanager;
  • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief verschijnen voor de sluitingsdatum: 1 februari 2022.

Deze mag je sturen naar solliciteren@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!