Recent afgestudeerd en op zoek naar een baan? Wij zijn op zoek naar een young professional voor de functie Social Media Specialist!

De functie
Als Social Media Specialist ben jij het aanspreekpunt naar onze opdrachtgevers en freelance social media specialisten (studenten). Jij instrueert onze freelance social media specialisten en zorgt ervoor dat zij samen met jou creatieve social media campagnes bedenken, uitwerken en uitvoeren. Daarnaast stuur jij de freelance social media specialisten bij waar nodig en geef je feedback op de campagnes.

Uiteindelijk leg je deze campagnes voor aan onze opdrachtgevers en draag je de verantwoordelijkheid voor deze social media campagnes. Je analyseert de resultaten en overlegt met jouw team (freelance social media specialisten) hoe bepaalde campagnes geoptimaliseerd kunnen worden. Bovendien bewaak je het proces en zorg je dat alles conform afspraak wordt uitgevoerd en opgeleverd.

Over ons
DeMarktwijzer is een online communicatiebureau dat MKB-ondernemers helpt en ontzorgt met hun social media marketing. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het opstellen, uitvoeren en analyseren van marktonderzoeken. Ons team bestaat uit meer dan 30 young professionals (freelance studenten) en 10 ervaren professionals. Samen zetten wij ons dagelijks in om meer dan 250 actieve klanten te voorzien van creatieve social media content!

Functie-eisen

  • Je bent woonachtig in de regio Roermond;
  • Je beschikt over een HBO-diploma in het vakgebied communicatie;
  • Je bent een starter op de arbeidsmarkt;
  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift;
  • Je hebt enige ervaring met bewerkingsprogramma’s, zoals: Photoshop, InDesign of Canva;
  • Je bent privé actief op Facebook, Instagram en LinkedIn;
  • Je gaat planmatig te werk;
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je bent gedreven en leergierig.

Wij bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan bij een snelgroeiend en innovatief online communicatiebureau met afwisselende werkzaamheden en informele omgang met leuke collega’s en een goede sfeer. Het is een fulltime dienstverband met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf zijn er doorgroeimogelijkheden.

Nog steeds enthousiast? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV verschijnen. Gelieve deze te sturen naar jurlinssen@demarktwijzer.nl ter attentie van Jur Linssen. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet gelezen.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via 0475-202096 en vraag naar Jur Linssen of mail naar jurlinssen@demarktwijzer.nl

Sluitingsdatum vacature: 9 september 2019. Daarna is het niet meer mogelijk om op deze vacature te solliciteren.