Lisan zocht voor haar opleiding Ondernemerschap & Retail Management op Fontys Hogeschool in Eindhoven een stageplek. Haar keuze was gevallen op DeMarktwijzer. Dit heeft uiteindelijk op 1 juli 2018 geleid tot een contract als vaste medewerker. Het team van DeMarktwijzer bestaat uit vaste medewerkers, freelancers en stagiaires. De stagiaires zijn aanwezig op kantoor en de freelancers werken vanuit thuis. Aan Lisan de taak om uit te leggen wat de werkzaamheden voor haar functie precies inhouden. “In het kort onderhoud ik social media kanalen van bedrijven. Daarnaast begeleid ik freelancers en stagiaires. De werkzaamheden voor stagiaires verschillen wel, als de stagiair ook blijft werken na de stageperiode als freelancer dan krijgt hij/zij ook klanten toegewezen. Anders blijft het bij het uitvoeren van ondersteunende taken.”

“Binnen dit jaar heb ik vooral leren leiding geven. Een jaar geleden werd ik nog aangestuurd, nu stuur ik aan. Ook van onze trainingen op kantoor leer ik veel. Soms komt het voor dat je blijft draaien in een cirkel. Zulke trainingen doorbreken dit en geven handvaten hoe bepaalde dingen anders aangepakt kunnen worden.” Trainingen zijn volgens John en Jur Linssen erg belangrijk voor het team. Het verbeteren van de kwaliteit van de medewerkers en daarnaast het uitdagen van de individuen om beter te presteren houdt de kwaliteit van ons bedrijf hoog. “John focust momenteel erg op presentatietechnieken. Hij wilt dat elke medewerker hier naar buiten stapt en zich voor het bedrijf kan presenteren. Wij zijn de visitekaartjes en John wilt iedereen begeleiden waar mogelijk.”

DeMarktwijzer is dus van alle markten thuis. “De werkwijze onderscheidt ons van andere bureaus” geeft Lisan aan. “Omdat het een jong team is en we toch net een andere kijk hebben. Social Media is een jong, actueel onderwerp wat heel snel ontwikkelt. Ik denk dat het een sterkte is van ons, young-professionals die op een jong gebied werkzaam zijn.”