Verkoop occasions en naamsbekendheid vergroot

Inhoud

Verkoop occasions en naamsbekendheid vergroot

Op online gebied is de keuze reuze en als auto dealer zal je, je moeten onderscheiden van diverse andere aanbieders. Met deze insteek zijn wij de samenwerking met Auto Vaessen aangegaan om met de inzet van doelgroep gerichte social media campagnes hun onderscheidend vermogen over te brengen bij de gewenste doelgroepen.

Doel samenwerking

Auto Vaessen had bij ons de vraag neergelegd om: het complete pakket, dat ze aanbieden, meer onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep, een impressie te geven van het occasion aanbod én hun unieke eigenschappen in lease contracten kenbaar te maken. Het doel was om beter onder de aandacht te komen bij een specifieke doelgroep en de verkoop te bevorderen.

Onze aanpak

Wij zijn van start gegaan met het verzamelen van informatie om zodoende een goed beeld te krijgen van zowel de opdrachtgever als de wensen en behoeften van de doelgroepen. We zijn gaan zoeken naar de voordelen van occasions. Waarom kiezen mensen voor een occasions? Wat zijn de voordelen van het kopen van een occasion? En welke extra’s kan Auto Vaessen hierin bieden/ Wat is het onderscheidend vermogen van Auto Vaessen?

In samenspraak met de opdrachtgever hebben wij een korte, actiegerichte tekst geformuleerd, waarmee we de mensen overtuigen om vervolgens het actuele aanbod occasions op de website te bekijken. Uiteindelijk hebben we doelgroepgerichte social media advertenties ingezet om deze boodschappen kenbaar te maken bij de, vooraf bepaalde, doelgroepen.

Het resultaat

Dit heeft ertoe geleid dat we meer dan 12.000 mensen hebben bereikt in een straal van 20km rondom de vestiging. Met een gemiddelde kosten per klik naar de website van €0,05 hebben we ruim 1.500 unieke personen op de desbetreffende landingspagina gekregen.

Wouter Vaessen; “Het uiteindelijke resultaat is dat de verkoop van onze occasions is toegenomen en de naamsbekendheid onder de doelgroep is gestegen. Samen met DeMarktwijzer blijven we voortdurend kijken naar nieuwe mogelijkheden en zullen we continue onze doelstellingen aanscherpen om de samenwerking voortdurend te blijven optimaliseren en naar een hoger niveau te tillen. Zo halen we het beste uit beide partijen en streven we naar optimaal resultaat”.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!