fbpx

Dat is nog eens een titel. Alleen al wat lengte betreft. Ook de strekking straalt iets uit. Kracht. Duidelijkheid. En bovenal stelligheid. Blogs, vlogs en nóg meer blogs. Ze vliegen je om de oren alsof het niks kost. Geld kost het ook nauwelijks. Maar tijd. Ja, vooral tijd kost het. En die heb je niet. Toch? Jij bent al blij als je de ‘normale’ ballen in de lucht kunt houden. Wat denk je dan van het schrijven van blogs uitbesteden? Kost je wel wat (niet de wereld trouwens), maar dan heb je ook wat… Lees even mee hoe dat werkt én wat het jou gaat opleveren. Meer klanten, meer omzet. Heb ik je aandacht?

Blogs over jouw expertise als klantenbinder
Ik schreef het al eerder dat je met blogs mensen gaat boeien én binden met jouw expertise. Wijn, wild, interieur, financiën, onderwijs, schilderen, de zorg. You name it. Overal kun je een blog over schrijven. Hoe meer lezers jij weet te interesseren voor je blogs, hoe meer mensen geïnteresseerd raken in jouw bedrijf. Maar dat gebeurt niet van vandaag op morgen. Dat heeft wat tijd nodig. Geregeld een nieuwe blog posten is dus geen overbodige luxe. En dat hoeft echt niet dagelijks of wekelijks, hoor. 1 keer per maand of eens per 2 maanden is ook regelmatig.

Zoals je al dacht: bloggen kost je veel te veel tijd
Nu niet stoppen met lezen alsjeblieft. Het interessantste moet nog komen. Ja sorry, ik moet wel eerst een paar dingen uit de doeken doen (en dan hou ik het nog aardig kort) voordat ik bij de clou kom. Je hoeft blogs niet zélf te schrijven. Echt niet. Dat doen maar weinig mensen. Die zijn namelijk net als jij maar wat blij als ze ’s avonds net na 8 uur kunnen zeggen: “Zo hèhè, ik ben klaar. Voor vandaag dan.” Je zorgt ervoor dat je iemand in de arm neemt die je het schrijven uit handen neemt. Telefonisch bespreek je kort hoe en wat en een goede tekstschrijver maakt er dan een mooie blog van. Net alsof jij die geschreven hebt. Met een beetje humor eventueel. Net wat jij wilt.

“En dan ben ik aan het einde van het jaar blut”
Nou ja, natuurlijk kost het je geld. De schoorsteen van de tekstschrijver moet ook blijven roken. Maar het kost niet ‘de wereld’ om het zomaar eens te zeggen. Geef het een kans. De kosten voor het uitbesteden van het schrijven van een blog, heb je binnen no time terugverdiend. Echt waar.

Blog geschreven door Sylvia Beugelsdijk

Wil je weten wat je betaalt voor het uitbesteden van een blog?
Neem dan contact op met DeMarktwijzer. Daarna denk je vast: dit had ik veel eerder moeten doen.