Inhoud

‘Waar moet ik beginnen als starter op de arbeidsmarkt?’

Je bent net afgestudeerd en stelt jezelf de vraag welke vaardigheden heb ik sterk ontwikkeld en in welke wil ik nog groeien? In welk vakgebied wil ik werkzaam zijn en welke bedrijfsgrootte biedt de meeste kans op doorgroeimogelijkheden?

Deze vraag stelde ik, Senna Caelen, mijzelf vorig jaar ook. Inmiddels ben ik al één jaar werkzaam bij DeMarktwijzer en heb ik op vele van de bovenstaande vragen een antwoord gekregen. Niet alleen ben ik binnen een jaar tijd enorm gegroeid in mijn communicatie vaardigheden, zelfvertrouwen en presentatie skills, maar heb ik ook al de juiste weg bewandeld naar een specifieke functie voor de toekomst.

Binnengekomen als Junior Projectmanager Social Media (geef toe; een mooie functietitel om mee te starten 😉) en vervolgens doorgroeimogelijkheden gekregen om te groeien in mijn leidinggevende kwaliteiten.

Ik heb destijds gekozen voor DeMarktwijzer vanwege het feit dat het een familiebedrijf is, waar korte communicatielijnen gehanteerd worden, je een dosis ervaring kunt opdoen als starter op de arbeidsmarkt en vanwege het feit dat je in een jong en dynamisch team kan werken.

Wil jij net als mij ervaring opdoen, je verantwoordelijkheid op de proef stellen en binnen een bedrijf werkzaam zijn, waar doorgroeimogelijkheden op de loer liggen?

Bekijk dan onze vacature ‘Junior Projectmanager Social Media’ door op de onderstaande link te klikken. Wellicht spreken we elkaar binnenkort tijdens een sollicitatiegesprek!

www.demarktwijzer.nl/junior-projectmanager-social-media

Senna Caelen – Teammanager (Voormalig Projectmanager Social Media)

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!