Workshop Starterscentrum Limburg

Inhoud

Workshop Starterscentrum Limburg

Onder het motto: Ondernemen doe je samen organiseert het StartersCentrum jaarlijks het Startersevent Limburg: De bijeenkomst voor startende ondernemers en zzp’ers in onze provincie.

Doel samenwerking

Ger Smith van het StartersCentrum had bij ons de vraag neergelegd of wij voor het Startersevent Limburg een workshop konden organiseren met als doel dat de kennis op het gebied van het zakelijk gebruik maken van social media onder de deelnemers vergroot werd.

Onze Aanpak

Wij hebben hierop invulling gegeven door twee interactieve workshops (‘zakelijk gebruik van Facebook & Instagram’ en ‘zakelijk gebruik van LinkedIn’) te geven, waarbij we enerzijds kennis en achtergrondinformatie deelden en anderzijds ook praktijkvoorbeelden lieten zien. In feite gaven we een compleet kijkje in onze eigen keuken hoe wij bepaalde zaken aanpakken om zodoende de aanwezigen kant en klare informatie te geven die ze per direct konden toepassen binnen hun eigen onderneming.

Resultaat

De aanwezigen hadden onze workshops als hoogste beoordeeld van alle workshops (gemiddeld cijfer van 8,2) die op deze avond werden gegeven. Tevens kregen we na afloop nog diverse complimenten over onze workshops. Het doel om de aanwezigen goed te informeren omtrent het zakelijk gebruik van social media was dan ook gerealiseerd.

Wil je meer informatie over ons bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!