fbpx

Zoé Timmermans liep van november 2017 tot en met eind februari 2018 haar meewerkstage bij DeMarktwijzer. Zoé blikt middels deze blog terug op de stage bij DeMarktwijzer.

Ik ben Zoé Timmermans, 20 jaar en studeer de opleiding Commercieel Management aan Zuyd Hogeschool in Sittard. Tijdens deze opleiding heb ik de kans gekregen om een meewerkstage te lopen bij DeMarktwijzer op het gebied van social media.

Ik had geen stageopdracht vanuit school. Het was belangrijk om inzicht te krijgen in hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. Dit is zeker gelukt! Tijdens mijn stageperiode heb ik mij vooral ontwikkeld op creatief vlak. Hiermee bedoel ik het ‘’out of the box’’ denken, waar DeMarktwijzer bekend om staat.

De werkzaamheden die ik heb uitgevoerd zijn:

  • Het schrijven van campagneplannen;
  • Meegaan met de salesgesprekken;
  • Het onderhouden van social mediakanalen van bedrijven.

DeMarktwijzer is een leuk stagebedrijf dat ik zeker zou aanraden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je kan jezelf op persoonlijk vlak goed ontwikkelen. Ik heb er veel geleerd en kijk er met plezier op terug!Benieuwd naar nog meer ervaringen van huidige en oud stagiaires of wil je zelf stage lopen bij DeMarktwijzer? Bekijk dan de blogs van de andere stagiaires.